Centrul de zi si club distractiv si de activitati Start for Kids

Centrul de zi si club distractiv si de activitati Start for Kids din sectorul 3 Bucuresti este amplasat pe Splaiul Unirii. In vecinatatea gradinitei se afla statia de metrou Tineretului.

Start for Kids este un centru de activitati dezvoltat din fonduri europene ce functioneaza dupa cele mai inalte standarde de calitate ale educatiei prescolare.

Clubul Start for Kids pune un accent deosebit pe calificarea profesionala si experienta cadrelor didactice alaturi de dotarile ultramoderne de care dispune pentru a oferi copiilor un mediu cat mai placut si sigur in care sa-si desfasoare activitatea. Directorul educational are gradul didactic 1 si are experienta in invatamant de peste 15 ani.

Copiii sunt in permanenta consiliati psihologic prin parteneriatul Start for Kids cu centrul Amadeus IQ.

Metodele dupa care clubul Start for Kids isi desfasoara activitatea educationala sunt interactive, moderne si stimuleaza copilul sa fie creativ, sa gaseasca solutii la diverse probleme cu care se confrunta si sa gandeasca liber. Astfel, rezultatele obtinute in cresterea si dezvoltarea sa armonioasa sunt consistente si de durata.

Centrul de activitati Start for Kids pune un accent deosebit pe siguranta si sanatatea copiilor, de aceea in cadrul clubului exista si un cabinet medical. Toti angajatii acorda o importanta deosebita normelor de igiena iar copiii sunt educati in acest spirit prin ore speciale de educatie si rutina zilnica a obiceiurilor sanatoase: spalatul pe maini, pe dinti, utilizarea corecta a toaletei, atitudine potrivita la masa, etc. Fiecare grupa are propriul grup sanitar.

Mancarea din meniul clubului va fi aleasa cu responsabilitate astfel incat copiii sa se bucure zilnic de produse proaspete si sanatoase. Meniul este alcatuit de personalul centrului de activitati in colaborare cu medicul pediatru si nutritionistul specializat in alimentatia copilului.

Centrul de activitati Start for Kids din cartierul Tineretului dispune de un spatiu generos de 357 mp si curte de 200 mp. Curtea este amenajata cu spatiu de joaca iar cei mici sunt scosi zilnic afara, cu mici exceptii atunci cand vremea chiar nu permite acest lucru.

Clubul Start for Kids promoveaza educatia prin joaca, respectand varsta copiilor si incurajandu-i sa isi dezvolte propria personalitate.

Data publicarii: Sâmbătă 12 Decembrie, 2015

Categorie: Blog

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook