Clubul de activitati din cartierul Tineretului

 

Clubul Start for Kids este amplasat in apropierea statiei de metrou, in cartierul Tineretului.

Clubul Start for Kids de pe Splaiul Unirii ofera copiilor acces la o educatie de inalta calitate prin desfasurarea unor programe educationale variate si moderne sub indrumarea unui cadru didactic experimentat, atent selectat, cu pregatire specializata.

Pentru centrul de zi Start for Kids educatia copiilor si siguranta lor in timpul programelor desfasurate sunt in egala masura importante. Din acest motiv, clubul ofera asistenta medicala permanenta astfel incat raspandirea bolilor sezoniere si a celor ale copilariei sa fie limitata. Personalul medical comunica in permanenta cu parintii si ia deciziile in privinta copilului numai alaturi de parintii sai.

In cadrul centrului de activitati Start for Kids copiii vor desfasura activitati educative si de recreere beneficiind de cele mai moderne jucarii si elemente didactice. Mobilierul clubului este nou si modern. Toate detaliile au fost atent alese astfel incat sa respecte cele mai exigente standarde europene, mai ales cele de siguranta. Materialele utilizate sunt non-toxice.

Pe langa aceste dotari de exceptie, personalul clubului lucreaza cu copiii intr-o maniera interactiva, educatia realizandu-se intr-un mod placut, in special prin joc si jocuri de rol. Principiul de baza este acela de a urmari cele mai inalte standarde internationale ale unui invatamant de calitate.

Activitatile se desfasoara tinand cont de ritmul de invatare personal al fiecarui copil. Personalul didactic reuseste cu maiestrie si rabdare sa adapteze programul educational in functie de fiecare copil in parte, astfel incat sa ii asigure baza intelectuala si sa contribuie la formarea armonioasa a personalitatii sale.

Start for Kids asigura si consiliere psihologica pe langa pregatirea educationala. Fiecare copil este atent observat si evaluat. Comunicarea cu parintii este mentinuta in permanenta si sunt informati periodic, gradual, cum evolueaza copilul.

Colaborarea cu Start for Kids este o placere pentru parinti, dar mai ales pentru copii care odata familiarizati se despart cu greu la finalul programului de cadrul placut al centrului de activitati, de colegi si de educatoare.

Data publicarii: Miercuri 27 Ianuarie, 2016

Categorie: Blog

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook