Dansul – activitatea sportiva cu numeroase beneficii pentru dezvoltarea copiilor

Dansul se afla in topul activitatilor benefice pentru copii. Iata motivele pentru care parintii ar trebui sa includa in programul copiilor ore de dans:

* dansul inseamna miscare moderata, ideala pentru a contribui la o dezvoltare fizica armonioasa a copilului;
* la orele de dans copilul se distreaza, o astfel de metoda fiind mult mai sanatoasa decat jocurile pe calculator sau telefon;
* dansul relaxeaza psihic si combate depresia care se poate instala la orice varsta;
* copilul invata intr-un mod constructiv si placut disciplina si respectul fata de antrenor si colegi;
* copilul isi dezvolta spiritul de echipa;
* dansul dezvolta increderea in propriile forte si combate timiditatea;
* copilul isi face prieteni de calitate, cu interese comune, preocupati de lucruri benefice, cum sunt activitatile sportive;
* copilul participa la competitii si invata sa gestioneze mai bine atat victoriile cat si infrangerile, devenind un adolescent si ulterior un adult puternic;
* dansul dezvolta creativitatea, sensibilitatea si simtul artistic;

Astfel, sustinerea copilului care frecventeaza cursurile de dans si participa la spectacole reprezinta o investitie cat se poate de buna in viitorul sau ca om.

logo Happy StarClubul de dans sportiv si balet HAPPY STAR spune ca „Orice copil poate fi o stea / Trebuie doar sa crezi in ea!”

Happy Star inseamna hobby, distractie, competitie si performanta. Cursurile de dans sportiv, dans modern si balet pot fi frecventate de copii cu varste intre 4 si 15 ani.

Ioana Gogulescu – Antrenor si Manager club Happy Star spune: „Principiul nostru este cel exprimat de Arthur Ashe: Succesul este o calatorie, nu o destinatie. Actiunea este mai importanta decat finalul!”

Pe langa dans, copiii Happy Star invata: sa creada in ei, sa faca parte dintr-o echipa, ce inseamna respectul fata de colegi si antrenori, disciplina constructiva, cum sa gestioneze intr-un mod constructiv reusitele dar si esecurile, cat de importante sunt miscarea si stilul de viata sanatos, descopera frumusetea activitatilor artistice participand la festivaluri, spectacole si competitii sportive.

Happy Star invita copiii sa participe alaturi de parinti la o lectie de dans sau balet Demo Gratuita cu durata de 45 min-1 ora. Astfel isi pot testa aptitudinile si pot cunoaste antrenorul si echipele de dans.

Pentru inscrieri si informatii suplimentare:
Tel/ WhatsApp 0724 285 795 – Ioana Gogulescu – Manager si Antrenor Dans sportiv
Urmariti noutatile Happy Star pe Facebook 
Abonati-va la Canalul Youtube al Clubului de dans Happy Star!

Data publicarii: Vineri 1 Iulie, 2016

Categorie: Blog

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook