Farmaciile Ana-Maria si AmNascutAcolo.ro au daruit medicilor masti de protectie si dezinfectanti

Farmaciile Ana-Maria si AmNascutAcolo.ro au sprijinit medicii din Maternitatea Bucur din Bucuresti, cu masti de protectie si dezinfectanti.

Maternitatea din cadrul Spitalului Clinic de Urgenta Sf. Ioan a fost desemnata maternitate exclusiva pentru femeile cu Coronavirus.

Impreuna, dorim sa transmitem tuturor cadrelor medicale, care depun un efort imens in aceasta perioada, sustinerea noastra, respectul si gandurile bune!

Roxana Andreea Rusu, fondator AmNascutAcolo.ro: „Pe Ilona Purdoiu, Marketing Manager la Farmaciile Ana-Maria am cunoscut-o la Gala Itsy Bitsy, intamplarea a facut sa ne asezam pe locuri alaturate. Am avut o chimie foarte buna si ne-am imprietenit neobisnuit de repede. Astazi, cred ca nimic nu a fost intamplator…datorita acestei „intamplari”, medici aflati in prima linie au primit un sprijin consistent. Le multumesc foarte mult Ilonei si intregii echipe de la Farmaciile Ana-Maria, pentru ca nu au ezitat sa se implice atunci cand le-am propus. Recomand tuturor reteaua de Farmacii Ana-Maria, sunt convinsa ca au aceeasi empatie si fata de clientii lor, dar si de societate in general.”

Demersul nu ar fi fost posibil fara sustinerea primita din partea domnului Director Marian Petcu, administratorul Farmaciilor Ana-Maria, caruia ii multumim in mod deosebit!

Iata lista Farmaciilor Ana-Maria din Bucuresti, Ilfov si Dambovita AICI.

Farma Ana Maria LogoFarmaciile Ana-Maria: „Am intrat pe piata farmaceutica in anul 1991 pornind de la o viziune moderna asupra conceptului de farmacie si asupra a ceea ce ar trebui sa insemne aceasta in contexul mediului de sanatate din Romania si a unei piete aflate in continua dezvoltare.”

Va invitam sa aflati mai multe de pe site-ul FarmaciaAnaMaria.ro

Data publicarii: Luni 13 Aprilie, 2020

Categorie: Blog

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook