Spitalul de Copii Marie Curie din Bucuresti si Centrul de Recuperare Neuropsihomotorie Dr.Nicolae Robanescu au primit in dar un cazan, pentru a nu mai ramane fara caldura si apa calda

Spitalul de Copii Marie Curie din Bucuresti si Centrul de Recuperare Neuropsihomotorie Dr.Nicolae Robanescu, au primit in dar un cazan, dupa ce nu au avut apa calda si caldura pentru perioade mai mari de 3 zile luna trecuta din cauza RADET.

Spitalele au impreuna peste 400 de copii internati.

Cazanul a fost donat de Asociatia Daruieste Viata, cea care construieste exclusiv din donatii primul spital de oncologie si radioterapie pentru copii, din Romania.

Cazanul donat are capacitate mare si a ajuns la Spitalul Marie Curie pe data de 19 noiembrie, avand nevoie de cel putin 10 zile pentru a fi pus in functiune.

Cazanul va asigura accesul la apa calda si caldura pentru ambele spitale, care au instalatie comuna.

”Spitale de copii din capitala nu au apa calda. Pentru ca RADET”, a scris Oana Gheorghiu co-fondatoare a asociatiei, pe Facebook.

Data publicarii: Vineri 20 Decembrie, 2019

Categorie: Blog

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook