VIDEO: Gandaci printre alimentele si patuturile copiilor internati la Spitalul Judetean Piatra-Neamt

Imagini greu de privit au fost filmate de taticul unui baietel de doar cateva luni, internat la Spitalul Judetean Piatra-Neamt, Sectia Pediatrie. Gandacii se plimba nestingheriti prin saloane, printre produsele alimentare si chiar in patuturile copilasilor internati, terorizandu-i. Aceste insecte, pe langa teama si reactia dezgustatoare pe care o provoaca, sunt purtatoare de microbi, reprezentand un adevarat pericol pentru micii pacienti cu imunitatea scazuta.

Situatia este socanta, avand in vedere ca suntem in anul 2017 si un standard de minima curatenie si igienizare, este obligatoriu pentru orice spital. In acest caz, un spital mare, cum este Spitalul Judetean din Piatra-Neamt, isi desfasoara activitatea gasind tot felul de scuze pentru situatia grava din saloane. Conform Romania TV, conducerea spitalului a explicat ca nu poate igieniza saloanele deoarece sunt internati pacienti si ca monitorizeaza situatia.

Probabil nu se va schimba nimic in viitorul apropiat, raman doar intrebarile din gandurile noastre si rugaciuni pentru micutii pacienti, sa se externeze cu bine:

* De ce personalul medical accepta sa lucreze in asemenea conditii?
* De ce conducerea Spitalului Judetean Piatra-Neamt nu trateaza situatia ca fiind o stare de urgenta ce necesita imediat un plan de interventie si de remediere?
* Cum se previn oare infectiile nosocomiale in acest spital daca existenta gandacilor in saloane este tolerata?

Situatii neplacute din Spitalul Judetean Piatra-Neamt au fost relatate si de mamicile care au povestit cum au nascut la sectia Maternitate:

Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Judetean Neamt

Nastere naturala la Spitalul Judetean Piatra-Neamtastere naturala la Spitalul Judetean Piatra-Neamt

Nastere naturala Spitalul Neamt

Data publicarii: Duminică 26 Martie, 2017

Categorie: Blog

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook