Editura Integral s-a alaturat Campaniei „Toata Scoala Citeste”, initiata de Anca Tirca si in plus, lanseaza o noua provocare – #CopaculCartilor

Editura Integral (eIntegral.ro) s-a alaturat Campaniei „Toata Scoala Citeste”, initiata de Anca Tirca – specialist in educatie, incurajand lectura in randul elevilor si oferind fiecarei scoli noi participante in campanie (singura conditie fiind ca actiunea in scoala trebuie sa se fi desfasurat dupa data de 20 ianuarie) cate un pachet de 20 de carti din portofoliul editurii, pentru biblioteca scolara.

Detalii si poze cu scolile participante puteti gasi pe paginile de de Facebook Editura Integral si Integral Pentru Copii.

TOATA SCOALA CITESTE Editura Integral pt site

In plus, Editura Integral lanseaza un nou demers in cadrul campaniei: provocarea #CopaculCartilor!

Andreea Roxana Rusu, fondator AmNascutAcolo.ro si Manager Dezvoltare Editura Integral: „Lansam o noua provocare, pentru toti profesorii care doresc sa ni se alature in promovarea lecturii: plantati un copac al cartilor in scoala, intr-un demers comun elevi/profesori/parinti! Va puteti inspira din modelele cu rafturi de lemn, dar avem convingerea ca din imaginatia si creativitatea dumneavoastra si a copiilor, vor rezulta cei mai frumosi „copacei”! Primele 20 de carti pentru ramurele vi le trimitem noi, din portofoliul Editurii Integral!

In acest fel, elevii vor fi mai aproape de lectura si vor avea posibilitatea de a face schimb de carte, profitand zilnic de roadele „copacelului”. Mai multe informatii despre aceasta provocare si poze cu scolile care i-au dat curs deja, gasiti pe facebook cautand #CopaculCartilor.

PLANTEAZA COPACUL CARTILOR pt site

Data publicarii: Luni 27 Ianuarie, 2020

Categorie: Copii

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook