Ministrul Educatiei anunta o noua schimbare: Carnetul de note, nesemnificativ! Se introduce de la gradinita pana la liceu ,,Fisa de identitate educationala”

Ministrul Educatiei Sorin Campeanu a anuntat in direct la o emisiune tv ca vor avea loc multe schimbari in sistemul de evaluare. Printre ele, cea legata de Carnetul de Note, care va fi inlocuit cu Fisa de identitate educationala.

Fiecare elev va fi astfel evaluat, incepand de la gradinita, pana la liceu.

Sorin Cîmpeanu: ,,În momentul în care o să putem să punem în aplicare acel portofoliu educațional, acea fișă de identitate educațională a copilului, în care, din clasa pregătitoare sau mai devreme, din grădiniță, să începi să marchezi lucruri care să nu se piardă vizavi de aptitudinile acelui copil, mai apoi rezultate, dacă e cazul, probleme pe care le-a întâmpinat, toate aceste lucruri să fie marcate într-o fișă de identitate educațională, un portofoliu educațional. Nu este o invenție nouă. Există sisteme de educație avansate care folosesc asta.”

Data publicarii: Marți 20 Iulie, 2021

Categorie: Educație

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook