Am nascut prin cezariana

Am patru copii si toti nascuti prin cezariana, bineinteles a fost decizia medicului de a naste prin cezariana, din cauza pozitiei pelviene la prima sarcina, placenta previa a II sarcina, a treia mi-a spus ca nici nu se pune in discutie nasterea naturala, a Iva nemaivorbind.

Insa stimate Doctor, vreau sa afirm ca nu am avut complicatii si copilul mi s-a adus chiar la citeva minute dupa nastere, eram neputiincioasa dupa anestezie, insa cu ajutorul asistentelor contactul a cu copii a fost chiar din prima ora.

Medicii afirma TARE, ca anume cezariana este mai binevenita pentru copii, pentru ca este luat din burta fara a-si putea fringe mina, sau sa fie tras, care mai apoi au si consecinte mult mai grave… Pentru mama da este acea incovenienta de a nu te putea misca prima zi, de a astepta ajutor pentru urinare sau o cana de apa. Insa OK asta trece, rana se prinde, asa cum la femeile care nasca natural apar o serie de mici probleme, taietura pina la anus, rupturi si toate in timp se prind, asa si la cezariana a II zi deja poti merge singurica incet incet.

TOTUL ESTE INDIVIDUAL SI FIECARE DECIDE CU MEDICUL SAU CE ESTE MAI BINE PENTRU COPIL. BINEINTELES FEMEILE TREBUIE SA FIE INSTIINTATE SI LA NASTEREA NATURAL SI LA CEA PRIN CEZARICAN DE CONSECINTE SI URMARI, INSA NU TREBUIE DE SCRIS PE O NOTA NEGATIVA DE A DUCE SPAIMA IN FEMEI, NU ESTE DELOC ASA….CONSIDER CA NASTEREA PRIN CEZARIANA A FOST CEA MAI BUNA ALEGERE PE CARE AM FACUT-O!!! ( Elvira 2011)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Sâmbătă 1 Ianuarie, 2011

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti

Articole Similare

Am nascut prin cezariana

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook