Am nascut prin operatie cezariana

 

Buna ziua,ma numesc Izolda Draghita, si am nascut acum 3 luni si 3saptamani un baietel frumos de 3400 grame si 51cm. Ia sa va povestesc eu voua dragi prieteni cum a fost acel moment. Intr-o seara de marti,cand ne-am uitat linistiti la TV mi sa rupt apa pe neasteptate, caci eu trebuiam sa nasc un pic mai tarziu,mai aveam exact o saptamana dupa calculul doctorului.

Asa ca ne-a luat prin suprindere si pe mine si pe sotul, ne-am cam speriat, mai ales eu am intrat in panica iar sotul incerca sa ma calmeze desi era mai speriat decat mine. Si apa curgea curgea,nu se mai oprea. Am fugit repede la spital, unde am asteptat o vesnicie pana a venit doctorul sa-mi faca operatia de cezariana. Inainte de operatie cand emotiile si frica de necunoscut erau tot mai mari, asistentele completau fisele cu diverse intrebari…mi se parea ca nu mai ajung odata pe masa de operatie.

Intr-un final am ajuns si acolo. Anestezistul mi-a facut anestezia in coloana dupa care doctorul sa apucat de treaba. Am simtit tot, cum ma taie, cum scoate copilul din mine, insa nu ma durea deloc fiind anesteziata. Ciudata traire. Insa cand am auzit plansetele copilasului meu…m-a luat plansul..erau lacrimi de fericire. Nu pot sa va explic in cuvinte ce am simtit atunci in acel moment. Parca totul se invartea cu mine. Erau mii de sentimente ce treceau prin corpul meu. e ceva fantastic. Ceva ce doar o mama poate simti. A fost frumos. A meritat.

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Sâmbătă 1 Ianuarie, 2011

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook