Cezariana la Maternitatea din Bacau

De cand ma stiu mi-am dorit o fetita, sa o imbrac cu frumoase rochitele, sa-i fac codite, sa-i cant, sa-i spun poezii, asa simteam ca aveam sa fiu un om implinit. La 32 de ani, aveam cativa ani de tratamente, incercari esuate de a ramane insarcinata.

De cate ori vedeam pe strada un copil mic, lacrimile mi se adunau involuntar in barba. Doctorita la care mergeam in Bacau mi-a recomandat sa merg, la celebrul domn doctor Marinescu, de la Spitalul Panait Sarbu din Bucuresti, vechea maternitate din Giulesti.

Nu am stat pe ganduri, am plecat cu speranta ca acolo imi voi rezolva marea mea problema. Femei din toata tara isi pusese speranta in profesionalismul medicilor de acolo. Si nu greseau. Dupa interventia laparoscop, doctorul Bogdan Marinescu mi-a spus: „daca nu ramai insarcinata, sa revii dupa 6 luni, dar eu iti spun ca nu vei mai calca pe aici”. Si asa a fost. In circa o luna dupa interventie am ramas insarcinata.

Am nascut la maternitatea din Bacau. Emotiile ma cuprinsesera, atat pe mine, cat si pe sotul meu. Desi, initial el spunea ca isi doreste un baiat, se obisnuise cu ideea ca va fi fetita. Am vazut-o prima data cand eram la reanimare, o adusese sotul meu, impreuna cu o asistenta. Lacrimile se prelingeau de fericire, pe obraz. Paca nu pot sa descriu in cuvinte ce am simtit, nu stiu daca poate fi bucurie mai mare.

Un pui de om mi-a umplut sufletul, si mi-l umple in continuare. Cum poti sa mai fii trist, cand vine copilul si iti spune: ” mami de ce esti trista, nu esti bucuroasa ca exista o fetita care sa iti spuna mama?” Va doresc sa aveti copii si veti descoperi ce goala va era casa, inainte de sosirea lor. (Oana- Bacau)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Sâmbătă 1 Ianuarie, 2011

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bacau | Dr. Bogdan Marinescu | Maternitatea Giulesti | Spitalul Judetean Bacau

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Cuza Voda din Iasi, cu Dr. Carmina Schass

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook