Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Bacau cu doamna Doctor Iordache Mihaela

Am nascut prin operatie cezariana la Maternitatea Bacau cu doamna doctor Iordache Mihaela in data de 1 ianuarie 2011. D-na Doctor Iordache a ales nasterea prin cezariana tinand cont de rezultatele ecografiilor si de faptul ca aveam 36 de ani.

Si-a indeplinit misiunea bine si am fost multumita. Nimic nu se compara cu minunea de a-ti tine cea mai de pret comoara si anume copilul tau in brate.

Toate amintirile urate au trecut. Mi-a fost foarte rau la reanimare, asistentele, desi primesc destule”atentii” nu sunt deloc amabile, ba mai mult tipa, te demoralizeaza.

Copilul l-am vazut abia a doua zi seara, nu mi l-a pus nimeni la san, ca sa pot stimula lactatia.

Aceasta e situatia in Maternitatea Bacau unde am nascut. Dar, puterea pe care o avem noi mamele nu se compara cu nimic si acum ma bucur de cea mai de pret comoara: dragostea si fericirea unei familii implinite.

(Elena A., Bacau)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Sâmbătă 25 Ianuarie, 2014

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bacau | Dr. Mihaela Iordache | Spitalul Judetean Bacau

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook