Nastere prin cezariana cu domnul doctor Dinu Silviu, la Maternitatea de stat a judetului Bacau

Ma numesc Iulia. Am nascut primul copil in 2016 la Maternitatea din Bacau. Am ramas insarcinata in luna august 2015. L-am ales pe domnul doctor Dinu Silviu sa imi supravegheze sarcina. Un doctor cu adevarat devotat meseriei pe care o face. Desi am mers la clinica privata pentru consult si analize, am nascut pe 26 aprilie 2016 in Maternitatea de stat a judetului Bacau.

In acea zi aveam programare la ora 16 la domnul doctor pentru consult, insa la ora 05:17 mi s-au rupt membranele. Eram in anul 3 la facultate si aveam un examen in acea zi. Ce nu stiam eu, e ca avea sa urmeze examenul vietii mele. La ora 7:30 l-am sunat pe domnul doctor, care mi-a spus ca ma asteapta la maternitate.

Am ajuns si dupa controlul facut de domnul doctor a constatat intr-adevar ruperea membranelor si faptul ca fatul nu era deloc coborat, iar din cauza stresului fetal am ajuns la nasterea prin cezariana.

Totul a decurs minunat. Am fost foarte multumita de personalul medical cat si de conditiile existente in acea perioada. Il recomand cu incredere pe domnul doctor Dinu Silviu, un medic ce pune suflet in ceea ce face. Multumesc!

(Iulia, Bacau)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Marți 23 Martie, 2021

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bacau | Dr. Dinu Silviu | Spitalul Judetean Bacau

Articole Similare

Nastere prin cezariana la Spitalul Universitar Bucuresti, in timpul pandemiei

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook