Doua nasteri: naturala si prin cezariana la Maternitatea Filantropia din Craiova, cu doamna doctor Palasca Denisa

Am doua nasteri la activ, doi baietei frumosi: de 6 ani jumatate nascut natural si al doilea baietel are 1 an jumatate si este nascut prin cezariana.

Am doua minuni cu care ma mandresc foarte tare, ei sunt tot ce imi doresc in aceasta lume, ii cresc si ii educ alaturi de sotul meu.

Orice sarcina nu este foarte usoara cu greturi, pofte si multe alte simptome dar eu spun ca una peste alta au compensat toate aceste impedimente ale sarcinii cu bucuria de a da nastere unui sufletel pe acest Pamant, care ma va striga mama si mi se umple inima de bucurie.

Deci, ati dat peste o mamica pentru care strangerea in brate a puisorilor ei conteaza cel mai mult pe aceasta lume, acest lucru m-a facut sa descoper minunea de a fi mama si de a sti cum sa procedez mai bine pentru copii mei.

Acum sa va povestesc putin despre cele doua sarcini: la prima a fost mult mai greu pentru mine deoarece am avut foarte multe probleme de sanatate cu caderi de Calciu, cu Candida si altele, fiind o nastere naturala dupa care m-am vindecat dupa vreo 6 luni de la nastere, dar baietelul meu m-a intarit foarte mult.

La al doilea, nastere cezariana, super usor totul si o mare dorinta sa imi vad cei doi copii, pentru mine nu exista altceva decat ei si acest lucru m-a intarit foarte mult.

Deci eu cred ca dorinta de a fi bine primeaza foarte mult si convingerea ca suntem bine si noi si copilul fara teama, ca nu face bine la nimeni nici la bebelus dar nici noua absolut totul ii trasmitem copilului cand avem o frica, o teama sau suntem suparate.

O zi frumoasa si Doamne ajuta la toata lumea, sa fie sanatate si putere sa trecem peste toate in fiecare zi.

(Mirabela, Craiova)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 9 Mai, 2018

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Craiova | Dr. Denisa Palasca | Spitalul Filantropia Craiova

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana si nastere naturala gemene, la Spitalul Ioan Cantacuzino din Bucuresti, cu domnul Dr. Dragos Dobritoiu

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook