Nastere prin operatie cezariana la spitalul Filantropia, din Craiova

Am nascut in ianuarie 2021 o minune de fetita. De la internare, pana in momentul in care am ajuns in sala de operatie am avut tot felul de ganduri. Fiind la prima sarcina, prima operatie, nu stiam la ce sa ma astept, asa ca am inceput sa presupun cat de rau va fi.

Am intrat in sala de operatie unde am gasit niste oameni minunati! Cumva parca simteau cat de frica imi era si au reusit sa ma linisteasca inainte de operatie.

Totul a decurs minunat in timpul operatiei. Am vazut copilul de cand a fost scos, pana cand au plecat din sala. Am fost dusa la terapie intensiva iar seara deja ma ridicasem si mergeam. A doua zi am fost mutata in salon.

La ora 9 am fost la alaptat, apoi din 3 in 3 ore. Recuperarea a fost mai usoara decat ma asteptam. Majoritatea asistentelor au fost de foarte mare ajutor si au vorbit foarte frumos.

Va doresc sarcina si nastere usoara!

(Elena, Craiova)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 10 Martie, 2021

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Craiova | Spitalul Filantropia Craiova

Articole Similare

Nastere naturala, fara epiziotomie, la Spitalul din Braila cu moasele

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook