Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Filantropia Craiova, cu medic Petre Paitici

Am nascut in anul 2007, luna august, un baietel foarte simpatic de 3150 gr si 48 cm . Inca din prima luna de sarcina am fost la Domnul Doctor Petre Paitici, un doctor deosebit din punctul meu de vedere, desi pe net am gasit diverse opinii, insa nu m-am lasat influentata si l-am ales din mai multe recomandari si asta pentru ca mie mi-a placut cum s-a comportat la primul control , atat dansul, cat si asistentele.

Cabinetul este foarte curat; este interfon la intrare, are o sala de asteptare si pot sa spun ca tot timpul era aglomerat. Si nu pune accent pe bani, sa te cheme de „n” ori la cabinet din varii motive. Eu am fost o singura data pe luna pana la 7 luni, apoi cam la 2 saptamani.

Am optat pentru cezariana pentru ca am ceva probleme cu coloana si nu se impunea o nastere normala in cazul meu. Am nascut la 37 de saptamani, intr-o zi frumoasa de august. Aveam mari emotii pentru ca eram la prima nastere, urma sa devin mamica!

Domnul Doctor mi-a spus sa fiu la spital cu o zi inainte de nastere. Am ajuns acolo, am fost preluata de asistenta dumnealui, mi s-a adminsitrat o injectie, am ascultat bataile cordului fetal, apoi dusa la salon, iar sambata dimineata o infirmiera m-a pregatit, m-a dus in sala de operatii, iar acolo mi s-a administrat anestezia, care a fost totala..spre surprinderea mea..adevarul este ca nici nu am cerut eu epidurala, desi stiam ca se face si asa ceva..pentru ca pe toata sarcinii m-am informat despre tot ce tine de sarcina, despre bebe, despre analize si toate cele ce se fac in sarcina..dar, acesta a fost un aspect pe care nu l-am discutat pentru ca, in sinea mea, imi doream anestezie totala, imi era frica sa stiu ca ma taie si vad/aud totul…

Sotul nu a asistat la nastere pentru ca nu se face asa ceva acolo, dar l-a vazut pe bebelus imediat dupa nastere, cu mult inaintea mea, pentru ca eu mi-am revenit din anestezie abia la cateva ore dupa. Am stat in maternitate in jur de 2 saptamani pentru ca mi s-au facut mie injectii deoarece in timpul sarcinii, mi s-a rupt loja renala la un rinichi.. In tot acest timp, Domnul Doctor ne-a acordat toata atentia necesara, ne-a raspuns la intrebarile si nedumeririle pe care le aveam..nu m-a lasat sa plec pana nu am fost eu ok.

Bebe a luat in greutate normal, l-am alaptat; crestea frumos si bine si avea niste plamani puternici, la fel cum ii are si azi , la 8 ani 🙂 Dupa ce am nascut, am fost iar la control, la domnul doctor si multi ani dupa aceea, tot la dansul am fost. Per total, am fost multumita: nu este o persoana foarte comunicativa, insa daca intrebi, iti raspunde detaliat..este omul care tace si face, dupa parerea mea.

(Eugenia, Craiova)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Duminică 4 Octombrie, 2015

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Craiova | Dr. Petre Paitici | Spitalul Filantropia Craiova

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Filantropia Craiova, cu medic Petre Paitici

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook