Doua nasteri prin operatie cezariana la Spitalul Lotus, cu domnul doctor Mihai Ciorascu

Incep prin a va spune ca sunt mamica a doua fetite minunate, ambele nascute prin operatie cezariana la Spitalul Lotus, cu domnul doctor Mihai Ciorascu.

Nici o sarcina nu a fost usoara, in ambele am avut cateva complicatii, dar domnul doctor s-a comportat impecabil, m-a linistit si mi-a dat incredere ca va fi bine.

La a doua sarcina, din saptamana 33, am stat numai cu perfuzii pentru a nu se declansa travaliul, iar domnul doctor de fiecare data imi trimitea mesaj sa vada cum sunt.

Intr-una din nopti am ajuns la spital si mi-a fost rusine sa il sun, iar a doua zi cand colegii i-au spus, m-a sunat sa merg la dumnealui sa vada cum suntem.

Cand a sosit ziua operatiei de cezariana am fost atata de speriata incat am avut doua atacuri de panica pe masa de operație…

Absolut toata lumea s-a purtat exemplar, de la medici pana la ingrijitor. Recomand cu drag Spitalul Lotus, dar din tot sufletul recomand pe domnul doctor Mihai Ciorascu.

(Maria, Ploiesti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 5 Februarie, 2020

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Mihai Ciorascu | Ploiesti | Spitalul Lotus

Articole Similare

Nastere naturala la Maternitatea din Iasi

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook