Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Lotus din Ploiesti cu medic Ciorascu Mihai

In data de 2 iulie 2017 am nascut-o pe #NataliaDragosteaMea la Spitalul Lotus din Ploiesti cu domnul doctor Ciorascu Mihai.

Era o zi de Duminica aparent insorita de vara, spun aparent pentru ca pe seara a inceput sa ploua. La ora 10:00 a.m. mi s-a rupt apa si am inceput sa am contractii.

Mentionez faptul ca era programata pentru cezariana Miercurea ce urma sa vina. L-am sunat pe domnul doctor Doctor Ciorascu, care m-a sfatuit sa ma indrept catre Ploiesti (eu fiind din Targoviste) garantandu-mi ca va ajunge si el la Maternitate in cel mai scurt timp (fiind la peste 300km departare, era ziua dansului libera).

Zis si facut, lucru de apreciat (nu stiu cati medici s-ar fi pus pe drum Duminica). Cand am ajuns la Ploiesti, cei de la spital stiau deja ca urmeaza sa sosesc, fiind toata lumea pregatita (anestezist, neonatolog, asistente, medicul de garda).

Am avut rezerva single (cu balcon si baie in camera), mesele au fost asigurate de o firma de catering. Pe perioada internarii foarte greu mi-am dat seama care din doamnele care ma vizitau erau medic, asistenta, infirmiera, tot personalul avand mereu zambetul pe buze, doamne ffrumoase si aranjate, care nu puteau decat sa transmita o stare de bine.

Recomand cu incredere spitalul, personalul si bineinteles pe domnul Doctor Ciorascu Mihai, datorita lor am ramas cu o amintire frumoasa despre nastere si sunt mandra de alegerea facuta!

(Luminita, Ploiesti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 6 Iunie, 2018

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Mihai Ciorascu | Ploiesti | Spitalul Lotus

Articole Similare

Nastere naturala fara epidurala la Spitalul Ilfov din Bucuresti, cu doamna doctor Costeschi Nicoleta

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook