Nastere prin cezariana la Maternitatea Lotus din Ploiesti, cu domnul doctor Ciorascu Mihai

17.08.2017 – Data in care am aflat ca sunt insarcinata. Din acest moment am googalit in cautare de doctor, spital si conditii. Am cerut pareri de la alte prietene mamici si parca nimic nu ma multumea.

Am googalit iar si am dat de un mare om si doctor, Ciorascu Mihai. Am mers la prima eco si din acel moment cand am ajuns acasa, i-am spus sotului: „Eu de la doctorul ala nu mai plec.” Si bine am facut. Cel mai deosebit si atent doctor.

Sunt o fire foarte foarte panicoasa. Pe parcursul sarcinii a avut grija mereu sa ma linisteasca. Indiferent de ora, cand simteam ca ceva nu este ok, il sunam si mereu era disponibil si ne indruma ce sa facem. Toate lunile de sarcina nu a fost o clipa in care sa imi para rau ca l-am ales ca doctor.

11.04.2018 La 6 dimineata eram programata pentru cezariana. Am ajuns la spital impreuna cu sotul si mama mea, foarte speriata. Am dat de asistentele si tot personalul care a avut grija de noi foarte amabili, foarte dulci in vorbire si mereu toata lumea ma incuraja.

La 07.45 s-a nascut baietelul nostru, perfect sanatos. Pe tot parcursul operatiei am avut parte de oameni deosebiti care vorbeau cu mine, radeau si glumeau. Canta muzica, ceea ce m-a ajutat sa ma relaxez si sa imi intampin puiul cu mare dragoste si cu lacrimi multe de fericire.

Cat timp am stat internata, toate lumea era atenta cu mine. Aveam un buton la pat, apasam, in maxim 15 secunde cineva era langa mine sa vada ce am nevoie. Mancare buna, totul era impecabil, baie proprie in rezerva, balcon, ce mai, mini vacanta.

Am ramas cu cele mai frumoase amintiri, cu minunea noastra care este perfect sanatos, si m-am ales cu cel mai minunat doctor Ciorascu Mihai, pe care am decis sa il si pastrez ca doctor ginecolog.

Deci, va recomand cu drag spitalul privat Lotus din Ploiesti si pe domnul doctor Ciorascu Mihai!

(Andreea, Ploiesti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Duminică 3 Iunie, 2018

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Mihai Ciorascu | Ploiesti | Spitalul Lotus

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Poissy din Franta, cu doctor Webe

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook