Nastere Cezariana Filantropia Bucuresti Martie 2021 Dr. Laura Mustata

Buna, eu sunt Madalina si am născut la Spitalul Filantropia din Bucuresti, pe data de 27.03.2021 o fetita cu greutatea de 3550gr.

Sarcina a fost urmarita de doamna Dr.Laura Mustata, cu care am si nascut. Am avut parte de o sarcina foarte usoara, si fetita nu dadea semne ca vrea sa vina, asa ca impreuna cu doamna doctor am decis sa îmi provoace nașterea la 40 de saptamani si 3 zile.Inițial am vrut sa nasc natural dar din pacate nu s-a putut.

Totul bine si frumos pana când am ajuns în sala de nasteri, unde mi-au bagat perfuzia de contractii si mi-au rupt apa, pentru ca atunci au început durerile groaznice. Moasa care era acolo in loc sa ma liniștească, pentru ca fiind prima sarcina nu știam ce sa fac, dansa mai rau imi facea…Nu mai rețin numele complet decât Iuliana, stiu s-a prezentat cand am intrat în sala.

Norocul meu a fost ca doamna Dr.Mustata a fost mereu lângă mine și ma mângâia pe picior si imi spunea mereu ca vom reuși, deși fetita nu voia sa coboare deloc. Dupa 6 ore de dureri, pentru ca fetita nu coborâse, am decis sa fac cezariana si i-am comunicat doamnei doctor.

Imediat a venit  anestezista, o doamna de milioane care a stat și m-a mângâiat pe frunte în timpul operației. Pe toata durata operației, doamna Dr.Mustata m-a facut sa rad si a vorbit cu mine.

Cand am ajuns la salon, în fiecare zi venea cate un rezident de al doamnei doctor sa ma vadă pentru ca dansa ieșise din garda.

La salon pot spune ca am avut neplăceri cu unele asistente pentru ca erau foarte increzute si pline de ele, dar cu toate astea au fost ok în mare parte.

Doamna doctor neonatolog m-a dezamăgit la plecare, deoarece mi-a spus ca fetita e surda si ca trebuie sa merg de urgenta la control cu ea, insa defapt ea nu avea nimic, doar ca nu se curățase bine în ureche.

In rest totul a fost foarte bine, si  multumesc  în special echipei de medici si  doamnei Dr. Mustata care e de milioane.

Recomand Spitalul Filantropia Bucuresti!

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 24 Ianuarie, 2022

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Laura Mustata | Spitalul Filantropia Bucuresti

Articole Similare

Experienta Neutra
Experienta Neutra - aceasta poveste relateaza o experienta in general neutra despre Nașterea prin Cezariană.
hainute

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook