Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Filantropia Bucuresti, cu doamna doctor Nestianu Liliana

Am nascut la acest spital de 2 ori, ultima data acum 6 luni. Ambele sarcini si nasteri au fost supravegheate de doamna doctor Nestianu Liliana, prin urmare acest aspect demonstreaza cata incredere am avut in dumneaei. M-a linistit cand eram nelinistita, mi-a fost alaturi cu tot ce a putut, mi-a raspuns oricand si la cele mai stupide intrebari.

Tot respectul pentru doamna doctor, s-a comportat ireprosabil la ambele sarcini si cu ajutorul ei am acum 2 baieti frumosi si sanatosi si 2 operatii de cezariana care nici nu se cunosc.

Mi-am revenit repede dupa operatie, acum dupa 6 luni operatia s-a cicatrizat complet, a ramas o dunga abia vizibila. Ajutoarele doamnei doctor, 2 rezidente, la fel, jos palaria.

Anestezist a fost doamna Ramona, felicitarile mele pentru modul in care s-a comportat. Si nu doar cu mine, toate mamicile la care a fost in operatii erau multumite si incantate de felul ei de-a fi. In schimb moasele si asistentele, din pacate, umbresc calificativul maxim pe care l-as da spitalului: aproape ca impuneau tarife pentru orice aveai nevoie, altfel nu prea erai bagata in seama.

Per total, spitalul foarte curat, renovat recent, servicii bune. Multumita pe deplin, mai ales cand ma uit la minunile mici care fac galagie prin casa acum si ma gandesc ca datorita unor oameni precum doamna doctor aducem pe lume copilasii nostri in deplina siguranta.

(Tatiana, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Sâmbătă 7 Iunie, 2014

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Liliana Nestianu | Spitalul Filantropia Bucuresti

Articole Similare

Cezariana dupa nastere naturala - Bacau

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook