Nastere cezariana Maternitatea Bucur Octombrie 2018 Dr. Calo Ioana

Buna tuturor!

Am sa incep povestea mea prin a spune ca am fost dezamagita de spitalul la care am vrut sa nasc initial, dar incantata de un alt spital.

In urma cu 3 ani am aflat ca sunt insarcinata, facusem un test de sarcina, urmand apoi sa imi caut un medic care sa imi supravegheze sarcina.

La 8 saptamani de sarcina, am avut o sangerare care pe mine m-a speriat. Deoarece  mai pierdusem sarcini inainte, am plecat la Spitalul Filantropia unde am ajuns la ora 5:30 dimineata. De garda era o domnisoara doctor stagiara atat de deranjata de faptul ca am trezit-o din somn incat s-a purtat foarte urat cu mine, mi-a vorbit in scarba si cuvintele ei au fost urmatoarele:”Doamna ce credeti ca daca era sa va moara copilul, eu puteam sa il salvez? Asta nu era si nu este o ora sa ma deranjati…”

Am plecat plangand de acolo si am fost foarte dezamagita. Ajunsa acasa i-am povestit intamplarea mea unei prietene, care  mi-a recomandat Maternitatea Bucur, asa ca am mers acolo si de garda in ziua cand m-am dus era doamna Dr.Calo Ioana.

Dansa m-a preluat, m-a consultat si s-a ocupat de mine si copilul meu pe tot parcursul sarcini. Cu doamna Dr. Calo Ioana am si nascut prin operatie de cezariana in Octombrie 2018, la Maternitatea Bucur. Am fost tratata aici in maternitate, ca si cum ziceai ca sunt la privat si nu la spital de stat.

Si in prezent  tin legatura cu doamna doctor si mereu cand am nevoie de un consult ginecologic la dansa merg indiferent la ce spital este sau va fi. Acum dansa este la spitalul Elias.

Ii multumesc din suflet pentru tot ce a facut pentru mine si copilul meu, o iubesc si o recomand cu drag, pentru ca este un om minunat, care isi iubeste meseria, si nu ia si nici nu a luat niciodata bani de la paciente, asa cum fac unii medici in ziua de azi, nu dai spaga nu te baga in seama…

Cand voi face copilul urmator tot cu ea o sa nasc, rar medici asa cu suflet mare, care sa isi iubeasca meseria cu adevarat si nu spaga.

Mada

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Vineri 10 Decembrie, 2021

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Ioana Calo | Maternitatea Bucur | Spitalul Filantropia Bucuresti

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea prin Cezariană.
nastere

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook