Nastere Cezariana Maternitatea Cuza Voda Iasi Decembrie 2022, sarcina urmarita Dr. Dabica Alexandru Timisoara

Sunt Diana din Iasi si in 05.12.2022 am nascut un baietel sanatos, cu o greutate de 2350 grame care a vrut sa vina mai repede in aceasta lume.

In timpul sarcinii am efectuat ecografiile si analizele periodice la diverse cabinete private din Iasi, tinand insa legatura in tot acest timp cu un medic recomandat de o prietena de a mea,  domnul Dr. Dabica Alexandru, de la maternitatea Odobescu din Timisoara.

L-am sunat si acesta mi-a spus ca fiind o distanta de 800 de kilometri ar fi cam dificil sa tot vin la Timisoara la consulturi, insa m-a indrumat telefonic in legatura cu ce analize, ecografii trebuie sa fac, iar eu i-am trimis poze cu analizele si rezultatele de la ecografii. Dansul le-a verificat, mi-a raspuns la toate intrebarile si a fost alaturi de mine pe tot parcusul sarcinii.

Am vrut sa nasc la Timisoara cu dumnealui, dar la 36 de saptamani, mi s-a rupt apa in miezul noptii, si au inceput niste dureri intense. M-am speriat si l-am sunat pe domnul Dr. Dabica , care mi-a raspuns pe un ton calm si mi-a spus sa merg de urgenta la spital.

Ajunsa la maternitatea Cuza Voda din Iasi, am fost internata si mi s-a spus ca bebele este bine, lichidul nu este verde si ca urmeaza sa nasc.
Contractiile erau din ce in ce mai dese, si am fost monitorizata prin inregistrari CTG.

Am stat in travaliu ore bune, dar ajunsa la dilatatie completa, mi s-a spus ca bebele nu vrea sa coboare si ca ar trebui sa nasc  prin operatie cezariana. Mi-am dorit sa nasc natural, dar vazand ca desi m-am dilatat bebele nu voia sa coboare, am fost impacata cu ideea de operatie cezariana.

Experienta per total a fost una placuta.

Ii multumesc domnului Dr.Dabica Alexandru si medicilor de la maternitatea Cuza Voda din Iasi, cat si personalului medical (asistente, moase, infirmiere).

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Joi 23 Martie, 2023

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Alexandru Dabica | Iasi | Maternitatea Odobescu | Spitalul Cuza Voda Iasi | Timisoara

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea prin Cezariană.

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook