Nastere Cezariana Maternitatea din Buzau August 2020 Dr. Constantinescu Mario

Buna! Numele meu este Diana si sunt mamica a 2 minuni -fetita 4 ani si baietel de 1 an.
Ambele nasteri  au fost la Maternitatea Noua din Buzau .
Am ramas placut impresionata ca desi au fost  la 3 ani diferenta, maternitatea a ramas aceeasi in ceea ce priveste curatenia (care se facea in fiecare zi ,dezinfectare si schimbarea lenjeriilor),personalul politicos si gata sa te ajute (de la asistente,femei de serviciu) ,aa si nu le-am dat niciun ban.Ca si medic il recomand pe domnul Dr. Constantin Mario,este un medic de nota 1000 calm si rabdator.

Povestea mea incepe la 40 saptamani cand desi eram programata luni dimineata pentru operatie ,baietelul meu a vrut sa apara mai devreme iar duminica la ora 00.30 au inceput contractiile, deja la ora 1:15 acestea erau la 5 minute.

Incepusem sa ma panichez,insa  am decis sa nu merg la spital pana nu imi sun doctorul. Domnul doctor mi-a raspuns imediat si mi-a spus ca ma asteapta la maternitate pentru un consult, desi nu era de garda.

Imediat cum am ajuns ,dupa control ,m-a si bagat in sala de operatie. Am nimerit si un  doctor anestezist super, un domn in varsta cu par alb, care m-a tinut toata operatia de vorba.

Dupa operatia de cezariana am fost dusa la terapie intensiva . Si aici toata lumea  s-a purtat exemplar, sau poate am fost eu norocoasa. Asistentele erau mereu atente sa-mi bage calmante  si ma ajutau sa merg. Dimineata am fost transferata la salon  si nu mi-au cerut prosoape si sapunuri.

Medicul a venit in fiecare zi ,cateodata si de 2 ori pe zi sa verifice daca sunt bine.
Nu am dat niciun ban si nici nu mi s-a cerut !!!!
Am nimerit in rezerva la ambele nasterii, desi nu am cerut asta.

Dupa a 2 a nastere ,mi-am legat trompele, si va pot spune ca a trecut un  an de la nastere  si nu am nicio schimbare datorita acestei decizii . Asa ca nu regret nicio secunda.

Diana

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Vineri 1 Octombrie, 2021

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Buzau | Dr. Mario Constantinescu | Maternitatea Buzau

Articole Similare

Nastere naturala la clinica Sanovil din Bistrita, cu Dr. Muresan

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook