Nastere Cezariana Maternitatea Drobeta Turnul Severin Februarie 2024 Dr. Popovici Ramona

Am nascut cel de-al doilea copil, prin cezariana, dupa ce la primul copil am avut parte de o nastere naturala. Foarte grea mi s-a parut acesta experienta…. Desi mi-am dorit din suflet sa pot naste natural si de aceasta data, bebele meu nu voit acest lucru. Doamna doctor a fost exceptionala, dar experienta nasterii prin cezariana mi s-a parut mai traumatizanta decat nasterea pe cale naturala.

Sunt adepta nasterii naturale si raman la aceeasi parere: suferi cateva ore, sau poate cateva minute (depinde de noroc), dar dupa esti ca noua in maxim o saptamana sau doua. Acum, la aproape 3 saptamani de la nastere, pot spune ca a trebuit sa invat sa merg din nou si cum sa ma ridic din pat, cu plansete. Stiu, nu toate nasterile prin cezariana sunt la fel, dar la mine asa a fost.

Ce tine de spital, conditii din anul 1800. Trebuie sa vii cu analgezice dupa tine pentru ca spitalul nu are mai nimic. Trebuie sa aduci pampers pentru copil, crema pentru fundulet, gel spumant etc. Personalul medical nu se uita la tine daca nu dai ceva, atat asistentele cat si infirmierele, pana si gardianul cand iti aduce pachetul de la poarta iti intinde buzunarul.

Mancarea sub orice critica, incolora, inodora, insipida….

Asadar sunt foarte dezamagita de unitatea spitaliceasca. Mai avem mult pana departe. Mai avem mult pana sa fim si noi o tara civilizata in care sa fii respectat cand ajungi intr-un spital, nu sa te considere carne de tun.

In sectia de Obstetrica si Ginecologie de la acest spital, poti ramane usor traumatizata, ti se vorbeste foarte urat, chiar daca esti acolo pentru probleme de sanatate, chiuretaj sau nastere. Daca noi femeile intre noi nu ne putem respecta, ce asteptari sa avem de la barbati…

Prima nastere a fost mult mai ok, chiar daca a fost pe perioada virusului, fata de cea de acum… Si chiar sunt hotarata sa ma opresc la al doilea copil si atat, dupa experienta asta, altul nu imi mai trebuie desi imi mai doream unul…

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Vineri 8 Martie, 2024

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Ramona Popovici | Drobeta Turnu Severin | Maternitatea Drobeta Turnu Severin

Articole Similare

Experienta Negativa
Experienta Neplacuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general neplacuta despre Nașterea prin Cezariană.
bebe manuta

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook