Nastere Cezariana Wellborn Militari Februarie 2024 Dr. Octavia Velicu

Buna mamici!

Va recomand din tot sufletul sa nasteti in acest spital. Doamna Dr. Velicu Octavia si intreaga echipa au fost minunati, prompti si un ajutor real. Am nascut pe data de 4 februarie 2024 la ora 4:30 dimineata, in conditiile in care am ajuns la ora 2 la spital cu membranele rupte. Spitalul este curat, dotat, medicii sunt foarte atenti, explica tot la orice pas, iar doamnele asistente sunt extrem de atente si dragute, raspund imediat atunci cand ai nevoie de ceva.

Si despre sectia de neonatologie am doar cuvinte de lauda, doamna doctor neonatolog Aida Catana este extrem de blanda si raspunde cu rabdare la toate intrebarile pe care i le adresezi. Am asistat la prima baita, unde am fost instruita ce si cum sa fac cand vine vorba de igiena bebelusului. Bebelusul meu si cu mine am fost mai mult decat tratati corect, uman si empatic, pot spune ca am fost chiar rasfatati.

Nasterea in sine, spre norocul meu a fost usoara, datorita echipei competente. Am ajuns cu dilatatie 4 si apa rupta, insa bebe nu putea sa iasa datorita pozitiei incorecte si a marimii neasteptat de mare , asa ca echipa s-a mobilizat si au venit de acasa intr-un timp extrem de scurt si m-au bagat in operatia de cezariana, pentru a nu ma pune pe mine, sau copilul in pericol.

Pe tot parcursul internarii am avut parte de ajutor si sustinere. Doamnele asistente, atat de pe sectia de ginecologie , cat si de pe sectia de neonatologie raspund imediat la apeluri si iti vin in ajutor cu orice. Bebe a fost adus imediat in salon de cate ori am cerut si am primit asistenta cand a fost vorba de alaptare. Asadar, va recomand 100% sa nasteti la Wellborn Militari!
De precizat este si ca eu am avut pachetul standard, si  la externare nu am avut plati neasteptate sau ascunse, pretul a fost cel pe care il discutasem in pachet.

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Marți 20 Februarie, 2024

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Aida Catana | Dr. Octavia Velicu | Wellborn Militari

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea prin Cezariană.

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook