Nastere Cezariana Medlife Grivita Ianuarie 2022 Dr. Borina Raluca

Buna tuturor! As dori sa impartasesc cu toate viitoarele mamici sau mamici deja existente care urmeaza sa mai aiba un bebe, povestea mea.

Toata sarcina mi-a fost urmarita de doamna Dr.Borina Raluca. Si de aici pleaca tot. Dansa a fost motivul pentru care am ales Medlife Grivita.

Inca de la inceput s-a ocupat detaliat si amanuntit, mi-a oferit toate detaliile si raspunsurile la toate intrebarile astfel incat sa ma bucur de sarcina si sa nu stau panicata. Dansa m-a incurajat pana in ultimul moment sa nasc natural, dar nu s-a putut si as opta oricand pentru o cezariana deoarece recuperarea a fost aproape instant.

Am avut contractii cateva ore bune iar la ora 5 dimineata i-am scris doamnei doctor. Dansa a venit in jumatate de ora la Medlife si eu am fost cea care a optat pt cezariana, ulterior sa aflu ca oricum nu as fi reusit natural. Bebele a avut o greutate de 3.810 kg si 51 cm, pierzand doar 50 grame pana la iesirea din spital si asta datorita personalului.

A fost o experienta absolut perfecta. Grija, ingrijirea, atentia oferita atat de personal cat si de doamna doctor au fost asa cum orice proaspata mama si-ar dori.

Operatia a decurs bine, doamna doctor mi-a pus fire care se topesc singure fapt ce m-a facut sa merg la control doar la 6 saptamani. Dupa 8 ore de la operatie eram in picioare, a doua zi am facut dus de dimineata, iar in 3 zile pana am mers acasa eram aproape 90 la suta recuperata.

Eu si bebe am fost tratati minunat. Mancarea multa si buna, sanatoasa si satioasa.

Ceea ce a contat pe langa aceste lucruri a fost faptul ca in cele 3 zile am avut parte de consultant in alaptate, psihoterapeut, vizite peste vizite de la doctori, asistente, masaj, absolut orice si la orice ora am sunat mi s-a adus.Mereu cand am sunat sa il aduca pe bebe sau sa il ia in 2 minute erau in salon.

Bebe tratat perfect, curat spalat mancat schimbat, iar consultanta in alaptate efectiv m-a ajutat sa alaptez din a doua zi, iar toate lucrurile pe care le-am invatat m-au facut sa nu am nevoie de alte teorii, carti, informatii deoarece am mers gata pregatita acasa.

Am efectuat si tone de analize pentru bebe, pentru mine, doamna doctor neonatolog m-a invatat tot ce trebuie facut dupa, reguli de imbracare scos afara mancat dormit mediu etc pentru bebe. Am invatat sa ii fac baie, cum sa il ajut sa ragaie, cum sa il schimb cum sa il alaptez corect pentru ca acest proces sa fie unul placut si nu dureros.

Dar toate acestea cumulate au fost datorita doamnei Dr. Borina, disponibilitatea dansei non stop a fost uimitoare. Oricand am avut intrebari sau nevoie de ajutor dansa a fost acolo, rabdatoare, empatica atenta si profesionista.

Andra

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 4 Aprilie, 2022

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Raluca Borina | Medlife Grivita

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea prin Cezariană.

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook