Nastere Cezariana Medlife Grivita Iunie 2023 Dr. Dmour Rashad

Buna! Am vrut sa nasc la Medlife datorita experientei placute de la prima naștere, insa de data aceasta am ales alt medic sa-mi monitorizeze sarcina. Am optat pentru acest medic datorita recenziilor bune de pe grupul de mamici si pentru ca era foarte aproape de locul de munca si de locuinta. Sarcina a decurs bine fizic, dar psihic m-am confruntat cu anxietate.

Atunci cand a venit momentul nasterii, am avut parte de  cezariana la cald, pentru ca bebe a vrut sa vina in alta zi fata de data programata. Si pentru ca medicul meu nu a fost disponibil, am nascut cu medicul de garda, și bine ca s-a intamplat asa. In domnul Dr. Dmour Rashad am descoperit empatie, profesionalism, dedicație. Nefiind pacienta dumnealui, acesta s-a comportat exemplar cu mine.

Nasterea a durat 2 ore, fiind o nastere mai complexa, dar mereu am fost sprijinita emotional de intreaga echipa, de la medicul ginecolog pana la medicul neonatolog. Nota 10 pentru momentul nasterii. Recomand cu drag pe domnul doctor Rashad care raspunde mereu la mesaje si iti da cele mai bune indicatii. Dupa naștere tot domnul doctor s-a ocupat de externarea mea și de vizite, desi asa cum am  mentionat nu eram pacienta dumnealui. Si dupa externare, cand am avut nevoie de sprijin atat fizic cat și emoțional, și i-am scris domnului doctor, acesta a raspuns la mesaje mereu si mi-a oferit un sfat.

Legat de internare, primele ore le petreci la Ati, unde ți se acorda toata atenția de la medicul ginecolog pana la medicul anestezist.
Nota 10 pentru domnul doctor anestezist, imi scapa numele din pacate, si pentru doamna doctor neonatolog Olteanu, o minune de om, care iti raspunde la toate intrebarile si este alaturi de tine ca mamica.

Nu prea se incurajează statul cu bebe la san, in salon, pe motivul ca tu ca si lauza, ar trebui sa te odihnesti. Insa, daca fizic si emotional puteti sa stati cu bebe pe perioada internarii, stați cu el non stop. Are nevoie de dragoste si de atingerile mamei.

Aceasta a fost povestea mea si recomand nasterea la Medlife, pe doamna doctor neonatolog Olteanu și pe domnul doctor Rashad.

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 31 Iulie, 2023

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Dmour Rashad | Dr. Olteanu | Medlife Grivita

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea prin Cezariană.
jucarii

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook