Nastere Cezariana Medlife Life Memorial Hospital Noiembrie 2022 Dr. Dmour Rashad

Sunt aici pentru a va povesti cea mai frumoasa experienta din viata mea, chiar daca a fost cu multe peripetii.
Incep prin a va spune cate ceva si despre inceputul sarcinii. Asadar in data de 14 ianuarie 2022 merg cu mama mea la un consult la domnul Dr. Dmour Rashad, domnul doctor la sfarsitul consultatiei mamei iese din cabinet, imi explica si mie rezultatul consultatiei si ma intreaba nu aveti copii? Eu raspund nedumerita…nu am, dar imi doresc. Se uita la mine si imi zice 80% aveti ovare polichistice, slabiti 10kg si o sa ramaneti. Exact asa era, eu incercam de 2 ani sa raman insarcinata cu o gramada de pastile. Merg acasa linistita, ma pun pe slabit.. si in luna martie am ramas insarcinata. Unde ma puteam duce la medic, decat la domnul doctor…

Am urmat toate recomandarile domnului doctor cu sfintenie, si sarcina a decurs foarte bine pana in luna a 8-a cand am facut hipertensiune, bineinteles descoperita de domnul doctor. La recomandarea dansului m-am internat la Medlife Grivita pentru supraveghere 3 zile. Totul a decurs minunat, conditii exceptionale si tratament corespunzator.

La 38 de saptamani am luat decizia impreuna cu domnul doctor ca va trebui sa facem cezariana. Toata luna a 8-a mergeam la domnul doctor de 2 ori pe saptamana si vorbeam zilnic prin mesaje pentru a ne asigura ca starea mea si a copilului este buna.

In data de 28.11.2022 m-am internat pentru cezariana. Operatia fost la ora 21:00 facuta. Totul a fost impecabil, asistentele minunate, au comunicat cu mine tot timpul operatie, domnul doctor a vorbit cu mine nonstop. Recuperarea a fost foarte usoara, primele 3 zile putin mai greu dupa care totul a decurs foarte bine. Copilul s-a nascut perfect sanatos chiar daca am avut hipertensiune, cu o greutate de  3100g la nastere, si  iesit din spital cu o greutate de 2900g. Tot personalul impecabil, 100 de copii daca as mai face totul cu domnul doctor as naste, tot la Medlife Grivita.
La 4 luni de la operatie se mai cunoastea foarte putin, iar acum la aproape 8 luni mai deloc.

Multumesc domnului Dr. Dmour Rashad din tot sufletul pentru toata experienta avuta cu dumnealui.

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Joi 20 Iulie, 2023

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Dmour Rashad | Medlife Grivita

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea prin Cezariană.
haine neutre bebe

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook