Nastere Cezariana Regina Maria Baneasa August 2023 Dr. Sammouh Kaiss

Buna ziua,

Au trecut aproape 3 ani de la prima nastere si 5 luni de la cea de-a doua dar imi amintesc ca si cum a fost ieri. Am nascut de doua ori la Maternitatea Regina Maria Băneasa, in Februarie 2021 si in August 2023, insa o sa va relatez doar a doua experienta fiind cea mai recenta.
Am fost urmarita si am nascut ambii copii cu domnul Dr. Sammouh Kaiss, un om calm, empatic care mi-a fost mereu alaturi si m-a sustinut. Mi-am dorit cu toata fiinta mea sa nasc natural, insa primul copil s-a incapatant sa nu vina la timp, col lung si inchis, astfel ca am ajuns la cezariana. Al doilea copil a fost cezariana programata.

In ziua programarii m-am prezentat la spital cu 3 ore inainte, conform informatiilor primite. La biroul de internari s-au facut actele, am mers la monitorizare si apoi am fost preluata de o asistenta si dusa intr-o rezerva pentru a mi se monta branula si a face dus cu betadina. Apoi, pentru ca la monitorizare au aparut contractii si având uter cicatricial, am fost dusa in postoperator pentru a sta sub supraveghere pana intram in sala. Acolo am avut discuția cu domnul doctor anestezist, Pricop Laurențiu, un alt om de milioane caruia ii mulțumesc din suflet.

La ora stabilita am fost dusa in sala, mi s-a facut anestezia, din prima, nu am simtit nimic si a inceput operatia, iar la 10:43 a venit pe lume a doua mea minune, o fetita cu o greutate de 3750 grame. Dupa ce am vazut bebelina, mi-au fost facute poze, m-au sedat pentru a finaliza operatia. In postoperator am stat pana mi-am putut misca bine picioarele, aproximativ 6 ore, apoi am fost dusa in rezerva.

Conditiile au fost bune, curat, mi s-a adus tot ce am cerut, ba chiar prima noapte mi s-a respectat dorinta de a-mi aduce copilul pentru a-l pune la san, următoarele doua nopti am renuntat eu, fiind epuizata. Singurul neajuns, sa zic asa, a fost ca am avut rezerva langa neonatologie si era vesnic galagie, bebelusii se auzeau foarte tare, in special noaptea. In rest nu am am nimic sa reprosez si as alege de fiecare data acelasi medic si acelasi loc pentru a naste.

 

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 15 Ianuarie, 2024

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Kaiss Sammouh | Dr. Laurentiu Pricop | Regina Maria Baneasa

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea prin Cezariană.

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook