Nastere Cezariana Regina Maria Baneasa Decembrie 2023 Dr. Alina Datcu

Povestea mea a inceput in luna aprilie cand, am fost anuntata ca va trebui sa fac taiere de trompa uterina deoarece am o sarcina extrauterina….

Nu am vrut sa cred, si am mers la un spital de stat pentru confirmare. M-am simtit mai apasata decat eram, doctorita de acolo spunandu-mi „nu este nicio problema sa ai sarcina extrauterina… nu le poti avea pe toate in viata”. Totusi am plecat de acolo cu un raspuns pozitiv, sa mai astept cateva zile pentru ca nu se vedea nimic pe ecografie. Am fost tare si eu si sotul, tarie pe care doar Dumnezeu ne-a ajutat sa o avem. De asteptat, nu am mai asteptat si am ajuns la camera de garda a Maternitatii Regina Maria. Aici am simtit ca am ajuns in rai. De la intrare am fost intampinata cu o atmosfera calda, informatii coerente si exacte.

La camera de garda am cunoscut-o pe cea mai blanda si profesionista doctorita de care am auzit, doamna Dr. Datcu Alina. Aceasta a stiut cum sa puna punctul pe „i”, asa zisei probleme pe care o am, cu date clare, indicatii pretioase si analize care pana atunci au lipsit de la dosarul meu.

Astfel, rezultatul a fost un verdict gresit initial care s-a dovedit cel mai frumos cadou pe care il puteam primi, darul a fi parinti. Fetita mea era in uter, nicidecum nu era o sarcina extrauterina. Asa ca, am ales-o pe doamna Dr. Datcu pentru monitorizarea sarcinii, iar morfologiile le-am facut la domnul Dr. Marinescu George, oameni minunati care isi fac profesia cu dedicare si atentie la detalii. Nasterea am decis sa o am la Maternitatea Regina Maria.

Minunea mea a venit pe lume in decembrie 2023, pe 14. Totul a fost la perfect, de la asistente, la medicul anestezist domnul Dr. Pricop Laurentiu.  Cu doamna Dr. Datcu totul a decurs la superlativ, de la operatia, care s-a vindecat foarte repede, la atentia oferita si dupa aceasta. Cezariana a fost o experienta foarte placuta datorita oamenilor pe care i-am avut alaturi, carora le multumesc din suflet si eu si fetita, dar si datorita sotului meu care a asistat la operatie, fiind un suport moral de exceptie pentru mine.

In final, o recomand pe doamna Dr. Datcu Alina cu toata inima ! Fara ea nu as fi avut parte de acest dar, de a fi mama.

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 15 Ianuarie, 2024

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Alina Datcu | Dr. George Marinescu | Dr. Laurentiu Pricop | Regina Maria Baneasa

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea prin Cezariană.

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook