Nastere Naturala Maternitatea Regina Maria Septembrie 2021 Dr. Andrei Tiron

Povestea mea incepe in luna februarie a acestui an cand am ramas insarcinata si beneficiind de un abonament prin intermediul companiei la care lucreaza sotul meu, dupa ce testul de sarcina a iesit pozitiv, am cautat rapid un medic care sa imi confirme si sa imi urmareasca sarcina.

Astfel, in cardul clinicii Regina Maria Victoria, l-am intalnit pe domnul Dr. Andrei Tiron, un profesionist desavarsit care mi-a castigat increderea de la prima consultatie.

Cu calm, rabdare si tact mi-a supravegheat sarcina, mi-a recomandat analizele, mi-a efectuat ecografiile, mi-a raspuns mereu la toate intrebarile si, mai presus de orice, mi-a inteles temerile si fricile specifice unei femei care se afla la prima sarcina.

Datorita domnului doctor si monitorizarii atente a sarcinii, am nascut in luna septembrie la Spitalul Regina Maria Baneasa un copil perfect sanatos. Desi am nascut mai devreme, bebelusul luandu-ne prin surprindere, domnul doctor mi-a raspuns prompt la orice apel venit chiar in miez de noapte si a fost langa mine in momentul nasterii spontane, incurajandu-ma cu calmul specific si fiind atent la toata procedurile ce le-a presupus nasterea naturala.

Astfel, am nascut usor, si nu am perceput nasterea ca pe un eveniment neplacut, ci ca pe o mare implinire, desi psihic nu ma pregatisem pentru o nastere naturala atat de rapida, ci pentru o operatie cezariana.

Am beneficiat, pe tot parcursul sarcinii, de cele mai bune servicii in clinica Victoria si raman recunoscatoare personalului de la receptie si doamnelor asistente care mereu mi-au recoltat analizele cu cea mai mare grija si fara sa simt vreun disconfort major.

De asemenea, in momentul internarii, in Maternitatea Regina Maria, am beneficiat de cele mai bune conditii si de cel mai bun tratament. Tot personalul, incepand de la paza, receptie, patient-care, infirmiere, asistente, moase si medici s-au comportat exemplar si au avut grija ca nasterea sa fie un eveniment special, nu un eveniment traumatizant sau dificil.

Tin sa mentionez ca am apreciat mult grija si profesionalismul cu care doamnele moase si-au facut datoria in momentul nasterii si s-au comportat asa cum mi-am inchipuit mereu ca trebuie sa faca o moasa in adevaratul sens al cuvantului.

Aceste lucruri sunt foarte importante pentru o femeie, mai ales cand da pentru prima data viata. Iar daca nasterea a venit rapid, cum a fost in cazul meu, grija, empatia si mai ales senzatia de siguranta ca suntem pe cele mai bune maini, atat eu cat si bebelusul, au insemnat mult pentru mine.

Au contat mult sfaturile doamnei consilier in alaptare, masajul realizat de doamna terapeut a fost foarte benefic, si, foarte important, discutia cu doamna psiholog. In sectia de Neonatologie, am descoperit profesionalismul echipei de medici si asistente care au avut grija de el.

In urma acestei experiente, am ramas pacienta domnului doctor, fiind convinsa de buna sa pregatire in domeniu si de profesionalismul dumnealui si am ramas fidela retelei de sanatate Regina Maria care mi-a confirmat asteptarile.

D.M.

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Marți 26 Octombrie, 2021

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Bucuresti | Dr. Andrei Tiron | Regina Maria Baneasa

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea Naturală.
nastere

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook