Nastere prin cezariana la Regina Maria Bucuresti in Iunie 2021 cu Dr. Tiron Andrei

Povestea mea începe în data de 24 septembrie când am rămas însărcinată. Având abonament la Regina Maria din Bucuresti, și folosind foarte  des serviciile lor, am dat căutare în aplicație la categoria ginecologie și am ales cu intuiția doctorul, Dr. Tiron Andrei,  care a avut grija de bebe până s-a născut și de mine până în ziua de azi.

Am mers la primul control la 3 săptămâni,  insa sarcina era mica,  asa ca m-au reprogramat  la 6 sau 8săptămâni, daca nu greșesc. Între timp, in urma unui test Covid iesit pozitiv,  facut la cerere pe motiv că voiam să plec la părintii mei, programarea  facuta, a decurs in clinica virtuală. Fara simptome, nu am luat medicamentație și am așteptat 2 săptămâni pentru urmatorul control. Și aici au inceput treburile serioase. Toate controalele, analizele, morfologiile le-am facut la Regina Maria si am urmat pasii indicati de medic de fiecare dată. Nu am cerut, si o a doua parere, altui medic, pentru ca am fost convinsa de la inceput ca am ales doctorul cel mai bun pentru mine si bebe.

Pentru liniștea mea, am ales operația de cezariana, pentru a nu trece prin emotiile testelor Covid care se faceau la o anumită perioadă daca alegeam nașterea naturală. Așa ca am stabilit ziua nașterii împreună cu domnul Dr. Tiron Andrei. Am fost contactata la 2 zile din clinica pentru confirmare și am așteptat cu nerăbdare ziua Z. Tot ce a insemnat programari, au fost respectate, nu am așteptat nici macar 1 minut vreodata si mi s-au explicat toate nelamuririle întotdeauna într-un mod diplomat.

Nașterea a avut loc pe data de 11.06.2021 si  a decurs impecabil de la internare pana la externare. Eu și copilul am beneficiat de cele mai bune conditii si servicii. Costul total al cezarienei, pachet celule stem, plus investigatii au fost de 15000 lei (am semnat contractul in luna decembrie, avand o reducere). La externare am achitat o taxa de 112 lei (nu țin exact minte pentru ce).

Imi aduc aminte  ca nici nu mă externasem si povesteam la telefon ca as mai naste de 5 ori acolo cu acelasi medic.Si azi, la 2 luni de la nastere, domnul doctor raspunde nevoilor mele la fel ca in sarcina.Va multumesc daca ati urmarit pana aici si va doresc sa aveti parte de aceleasi trairi frumoase si sa intampinati aceiasi oameni frumosi in drumul vostru.

Alexandra

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 4 August, 2021

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Andrei Tiron | Regina Maria Baneasa

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea prin Cezariană.
Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea CF2 din Bucuresti, cu domnul doctor Sorin Badescu

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook