Nastere cezariana Sanador Iunie 2021 Dr. Horia Cioflan

Sunt bucuroasa sa împărtășesc cu voi a doua experiența de a deveni mama, in aceeași maternitate, la Sanador Bucuresti, sarcina dusa la bun sfârșit cu același medic, pe care îl iubesc, domnul Dr. Horia Cioflan.

Am rămas gravida in toamna anului trecut, ne doream și munceam pentru al doilea copil, deja de ceva timp. Am avut o sarcina mult mai ușoară ca prima și mult mai relaxata.Stiam toți pași pe care trebuie sa ii urmez, am făcut toate analizele, toate ecografiile și toate testele recomandate de domnul doctor, si am adus pe lume, in noaptea de 2 spre 3 Iunie, un băiețel absolut minunat, cu o greutate  de 3 kilograme si 51 de cm, prin cezariana.

Trebuia sa nasc in jurul datei de 9 Iunie, însă iubitul meu bebeluș, nu a ținut cont de planurile noastre,  si a batut in burtica pentru a iesi  mai devreme.Drept urmare, ne-am prezentat frumușel in seara de 2 Iunie la maternitatea Sanador pentru a face un test PCR, necesar internării. Am rămas in spital, aveam contracții relativ dese si dureroase.
Pentru ca suntem in plină pandemie, cei de la Sanador cer test covid nu mai vechi de 72 de ore, pentru a te interna in maternitate. Din păcate, eu nu am avut acest test așa cum se solicita, asa ca am fost internata intr-o zona de izolare pana la soluționarea testului.

Zona de izolare pentru mamici se afla la etajul 2 din cadrul spitalului, si  am stat  acolo pana a doua zi dimineața. Si bebe a fost dus intr-o zona de  izolare, pana la apariția testului meu negativ.
Am născut in cele mai bune si sigure condiții. Mi-am văzut bebelusul pentru 2 minute in sala de nașteri si  apoi, abia a doua zi dimineața, după vizita medicilor nenonatologi.

Dumnezeu ne-a lăsat pe noi, femeile, pe acest pământ sa ducem pana la capăt acest proces de reproducere, din motive lesne de înțeles. Atât prin nașterea naturală cât si prin cezariana, femeia sufera si trece prin dureri inimaginabile.
Va spun, este greu, dar uiți atât de repede aceste dureri, încât multe dintre noi, facem  apoi si  al doilea si al treilea copil.

In ceea ce privește maternitatea, nu am ales Sanador pentru ca mi-am dorit neaparat, însă medicul meu acolo  se ocupa de nașteri si acesta a fost criteriul de selecție. Maternitatea este dotata cu tot ceea ce este necesar atât proaspetei mămici cât si bebelușului, de la îmbrăcăminte pentru amândoi, pana la consumabile necesare. Cu alte cuvinte, nu îți trebuie decât hainele cu care ieși din spital, iar mâncarea este foarte buna si întreg personalul este foarte bine pregătit.Din păcate, nu a fost posibil accesul tatălui, decât cu mare strictețe, ceea ce ne-a făcut sa ne dorim sa plecam acasă cât mai repede.

Va recomand nașterea la Sanador pentru ca îl recomand pe dr. Horia Cioflan.In ceea ce privesc prețurile, acestea diferă de la medic la medic.Succes viitoare mămici! Este greu, dar totul va fi mult mai ușor cu puiul vostru in brațe!

Amanda

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 30 August, 2021

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Horia Cioflan | Sanador

Articole Similare

nastere sanador

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook