Nastere Cezariana Sanconfind Februarie 2022 Dr. Ion Constantinescu

Povestea mea de mamă începe într-o noapte de sâmbătă seara, când toată familia mea dormea si mie mi se rupea apa…

Un lucru încurajator de care am avut parte la clinica Sanconfind a fost faptul că puteam lua legatura in permanenta cu moașa de gardă. Totodată, cu câteva săptămâni inainte de naștere, avand niste sângerări, am apelat la moașa de gardă care m-a liniștit la telefon, apoi m-a așteptat să mă vadă medicul de gardă.În momentul în care am ajuns la clinică am ajuns cu contracții și am fost mângâiata si la propriu si la figurat de doamnele asistente, de Alexandra de la ATI, de doamna Claudia…

Nașterea mea naturală s-a transformat în naștere prin cezariană, din cauza faptului ca nu ma dilatam si pentru ca avusesem o doza de Clexane in urma cu doar cateva ore de a mi se rupe apa, lucru contraindicat anesteziei epidurale sau lohiei.

Doctora mea cu care am urmarit sarcina neputând veni, domnul Dr. Constantinescu Ion a fost sunat la ora 3:00 A. M, iar la ora 4:00 A. M. îi marturiseam cât de încântată sunt că a putut să vină, duminică dimineață, împreună cu doamna doctor anestezist.

Pe partea de neonatologie totul e sigur. Copilul meu a avut parte de mângâieri, cântări și îmbrățișări din partea doamnelor doctore si asistente, fiind în permanență supravegheat, iar eu aveam acces să o văd oricând doream și îmi era adusă în cameră pentru alăptat oricând ceream si era posibil.

Pe partea financiară costurile sunt mari si se pot adauga taxe suplimentare, dar pentru sănătatea și starea de bine a copilului meu nu cred ca a fost un capăt de lume.

Mâncarea este bună, tot personalul iti asigura starea de bine necesară și tot știu ce au de făcut.

Recomand cu încredere Clinica Sanconfind, clinica cu oameni pricepuți care știu că se ocupă de oameni!

Iulia

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Vineri 4 Martie, 2022

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Ion Constantinescu | Poiana Campina | Prahova | Spitalul Sanconfind

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea prin Cezariană.
Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Medlife Grivita din Bucuresti, cu doctor Stanciu

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook