Nastere Cezariana Spitalul CF2 Bucuresti August 2022 Dr.Razvan Moarcas

Data probabila a nasterii, era  13.09.2022 , doar ca bebe a vrut sa iasa mai devreme. A fost o mica incercare la 32 saptamani, atunci cand am mers la spital cu colul deschis dar fara dureri, avand o piatra la rinichi. Din cauza infectiei din corp mi se provoca travaliul , dar cu ajutorul domnului doctor am reusit sa mai duc sarcina pana la 38 saptamani. M-am internat o saptamana pentru tratament cu dexametazona injectabila si antibiotic pana  pe  data de 29 august la 38 saptamani si 2 zile. Pe toata perioada am fost atent monitorizata de domnul Dr. Razvan Moarcas, care este un om de milioane.

Am intrat in operatie  in jurul orei 16.00 si dupa 15 minute a scos fetita. Toata operatia a decurs foarte bine, si am nascut o fetita de 2800 gr 47 cm si nota 10 la nastere. Domnul doctor a vorbit totul timpul cu mine si dupa operatie la fel. Fetita a fost monitorizata de doamna Dr. Bratu Roxana o doamna doctor cum rar mai vezi, tanara si  dedicata profesional.

Spitalul CF2 Bucuresti, sectia de ginecologie si de neonatologie sunt foarte curate si igienizate. Mancarea este ok, eu personal am ascultat sfatulul doctorului si  am mancat de acolo cat am stat internata, si inainte si dupa nastere. Am fost si sunt multumita de calitatea serviciilor acestui spital, este  foarte bine dotat atat pe sectia de gineco cat si cea de neonatologie.

Din punctul meu de vedere, si pentru ca am citit postari de la mamici ce au nascut la privat, pot spune ca nasterea la un spital de stat cum este si cel in care am nascut,  este mult mai buna decat cea de la privat. Doctorii sunt super dedicati, la fel si asistentele, moasele si infirmierele. Daca ar fi sa dau maxim 5 stele pe toate le-as oferi spitalului CF2 si personalului de acolo.

Ii recomand din suflet pe domnul Dr. Razvan Moarcas de la ginecologie  si pe doamna Dr. Bratu Roxana de la sectia de neonatologie. Daca ar fi sa mai nasc odata, as alege acelasi spital si acelasi domn d

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Vineri 1 Septembrie, 2023

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Razvan Moarcas | Dr. Roxana Bratu | Spitalul Clinic CF2 Bucuresti

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea prin Cezariană.
hainute bebe

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook