Nastere Cezariana prematura la Spitalul CF2 Bucuresti Octombrie 2021 Dr.Moarcas Răzvan

Bună ziua,
Cu data probabila a nașterii 4 Decembrie  2021 nu eram pregătită să nasc,  si încă ne ocupam de camera bebelușului, iar bagajul de spital nu era făcut, dar Dumnezeu a decis altfel. Am avut o sarcina normala, analize si ecografii la zi, si un diabet gestațional,  dar totul părea ținut sub control.

Pe 11 octombrie 2021 am simțit cum pierd lichid, fara sa fi făcut efort sau sa fiu stresată. M-am speriat, sarcina ajunsese abia la 32 de săptămâni, am contactat-o pe doctora care mă urmărea, m-a sfătuit să merg la spital sau sa sun la salvare.

Ne-am îndreptat către maternitatea Filantropia, m-au examinat, membranele erau rupte, colul închis fara contracții. Din păcate nu aveau loc pentru bebeluș, fiind prematur și au început să sune dânșii la toate maternitățile din București, si am fost într-un final, acceptată la  Spitalul CF2.

Am ajuns speriată, nelămurită suficient, nu înțelegeam ce se întâmplă, si de ce ni se intampla tocmai noua.
Odată ajunsă la CF2 pot mărturisi cu toată sinceritatea că Dumnezeu m-a ajutat, am fost consultata de domnul Dr. Moarcas Razvan, si ulterior tot cu dânsul am născut.

M-au ținut doua zile cu perfuzii, injecții pentru maturarea plămânilor bebelușul, m-au monitorizat in permanenta, si  asistentele extrem de umane, atente, își fac treabă impecabil, transmit o stare de bine care te face sa te simți în siguranță.Pe data de 14 octombrie 2021,  am născut prin cezariană la ora 9:07 un băiețel cu o greutate de 1820g , 46 de cm,  si scor APGAR 9, la 32 de săptămâni și 3 zile.

Numai datorită medicilor si  asistentelor acum bebe este in afara oricărui pericol. Ne revenim încet, încet și sperăm să mergem acasă cât de curând.Nu voi putea mulțumi îndeajuns acestui colectiv minunat, domnului Dr. Moarcas Răzvan, doamnei Dr. Pop Ruxandra de la  neonatologie, medici excelenți, jos pălăria!

Condițiile din spital sunt foarte bune, extrem de curat, mâncarea ok, personalul mereu disponibil.Nu găsesc nimic negativ de spus, decât că sunt extrem de recunoscătoare că am fost acceptata sa nasc aici.
Sănătate tuturor!

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Duminică 24 Octombrie, 2021

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Razvan Moarcas | Dr. Ruxandra Pop | Spitalul Clinic CF2 Bucuresti

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Poissy din Franta, cu doctor Webe

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook