Nastere Cezariana Spitalul Clinic CF 2 Bucuresti Octombrie 2023 Dr. Margaritescu Mihaela

Anul 2023 a fost pentru noi ca familie unul plin de emoții dar a adus în final și multă, multă bucurie.

Emoțiile au început exact din momentul in care a fost confirmată sarcina din cauza că s-a observat un hematom măricel. Medicul mi-a explicat că acesta poate pune in pericol sarcina. Mi-a recomandat un tratament cu ovule pe care l-am urmat aproape toată sarcina. După doar câteva săptămâni au apărut și sângerări dintre care una a fost severa. Credeam că am pierdut și sarcina însă nu a fost așa. Am mers la camera de garda și bebelușul era bine! I-am mulțumit lui Dumnezeu și am mers acasă. Am continuat tratamentul recomandat dar mai ales am avut grija sa nu mai fac niciun efort fizic fiindcă acesta a cauzat sângerarea.

Un alt lucru care nu mi-a dat pace deloc a fost că pe tot parcursul sarcinii am avut contracții. Spre final erau extrem de dese. Riscul sa nasc prematur a fost foarte mare. Am intrat în concediul de maternitate cat am putut de devreme și am încercat pe cât posibil sa nu mai fac efort.
Menționez că sarcina mi-a fost urmărită la spitalul Giulești, însă nu am născut acolo pentru ca maternitatea era închisa pentru renovare in acea perioada.

Cu 4 săptămâni înainte de naștere, o prietena mi-a recomandat-o pe doamna Dr. Mihaela Margaritescu. Dansa m-a consultat atât în Spitalul Clinic CF2  cât și la clinica Medlife. Nașterea a avut loc la Spitalul CF2. Din cauza uterului cicatriceal am făcut cezariana.

Emoțiile au fost mari in acea zi chiar daca mai trecusem prin aceeasi experiență cu 3 ani in urma. Urma să îmi întâlnesc prințesa și era normal. Operația a decurs bine. Anestezia a lăsat puțin de dorit pentru că nu și-a făcut efectul foarte bine și simțeam ușoare dureri și usturimi. Dar cu următoarele doze am reușit să amorțesc astfel încât să nu mai simt nimic. Mi-au aratat-o pe mititică și ne-am dat câte un pupic de bun venit. In timpul intervenției m-au luat niste frisoane puternice și au mai ținut cel puțin o oră după operație. Nu am stat deloc la ATI ci am mers direct in salon.
La vreo 2 ore după ce s-a născut a venit și tăticul sa o vadă. Era copleșit de emoție când și-a văzut visul lui: sa aiba o fetiță. Și uite că acum o tine în brațe! Ce minune!

Recuperarea a fost extrem de ușoară în comparație cu prima operație. Când m-am ridicat prima data din pat aproape că nu am avut nicio durere. Contractiile uterine îmi mai provocau durere dar in rest, a fost foarte bine. Mă plimbam prin salon ca și înainte de naștere.

Legat de secția de maternitate din cadrul Spitalului CF2 pot sa spun ca totul era nou, curat, mâncarea in regula iar personalul destul de ok.
Chiar daca asistentele și infirmierele nu erau întotdeauna atente, doctorita mea m-a vizitat in fiecare zi (chiar și de cateva ori), mi-a fost aproape și mi-a răspuns la toate întrebările.
O recomand cu căldură pe doamna doctor, are multa răbdare, lucrează cu meticulozitate dar mai ales are multa experiență.

Un alt lucru de interes pentru mămici știu că este alăptarea. In spital se încurajează ca bebelușii sa fie alăptați însă daca mamele au nevoie de ajutor, trebuie sa îl solicite. Nu o sa vina nimeni cu lecția alăptării in salon. Eu am cerut ajutorul și am reușit să o alăptez pe bebelușa mea.

Per total am avut o experiență plăcuta și recomand atât spitalul dar mai ales medicul. Nastere ușoară tuturor mămicilor și bebeluși sănătoși!!

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Vineri 5 Ianuarie, 2024

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Mihaela Margaritescu | Spitalul Clinic CF2 Bucuresti

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea prin Cezariană.

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook