Nastere Cezariana Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie „Prof. Dr. Panait Sârbu” Octombrie 2021 Dr. Ciprian Cristescu

Buna! Eu am ales sa nasc la stat datorita sectiilor de neonatologie. In cazul unei sarcini cu probleme la privat, stiam ca bebe va ajunge tot la stat si oricum nu am agreat ideea de spital privat.

Am ajuns la domnul Dr. Cristescu Ciprian printr-o recomandare. M-a luat in evidenta din saptamana 22 de sarcina si asta pentru ca medicul de pana atunci, nu-mi oferea o siguranta.

Am avut o sarcina destul de grea la inceput, apoi totul a mers bine.. pana la 35 de saptamani cand am mers la control si am fost depistata pozitiv la Covid-19. Buun.. nu aveam simptome, controlul nu s-a mai facut, am fost trimisa acasa in carantina si am tinut legatura cu domnul doctor insa, gandul ca bebe ar putea sa pateasca ceva, ma ingrozea.

Ma pregateam sa nasc undeva la aproape 40 de saptamani, dar pentru ca “m-a lovit norocul”, imediat ce am iesit din carantina, am fost chemata de domnul doctor sa nasc.

Am ajuns la maternitate dimineata, la ora 7 cu un bagaj imens, dar surpriza.. nu am avut nevoie de absolut nimic. M-a lasat sotul in fata intrarii si atunci m-a apucat putin frica stiind ca voi trece prin asta singura, fara sa il stiu in spatele usii si gata sa isi vada bebelusa.

Totul a mers usor, mi-au facut internarea, am fost dusa in sala unde l-am asteptat pe domnul doctor care a venit repede la mine, sa ma consulte si sa imi faca analizele dupa covid. Am asteptat destul de mult rezultatele, dar totul a fost bine.

La ora 16:30 eram pe masa de operatie, la ora 16:55 a venit si bebelusa. In tot acest timp, domnul Dr. Cristescu a vorbit cu mine, incercand sa ma destreseze. La ora 17:00 sotul neavand rabdare, a sunat medicul si uite-ma pe mine cum vorbeam la telefon in timp ce medicii imi inchideau operația. :))) atatea emotii.. am ajuns la ATI, au inceput durerile, strigam dupa calmante desi le aveam administrate..asistentele au fost acolo pentru mine si pentru toate celelalte fete fara sa astepte ceva in schimb.

Dimineata, am fost mutată in salon cu aceleasi fete care au nascut in aceeasi zi cu mine. Asta m-a ajutat destul de mult. Nu m-am simtit singura sau neputincioasa. Eram 5 femei cu aceleasi nevoi, aceleasi frici. Mergeam la bebelusi la fiecare 3 ore, iar bagajul cu minimul necesar, a fost adus de sot si lasat celor de paza. Desi trecusem printr-o operatie, nu am simtit niciun fel de durere cand a trebuit sa ma misc sa ajung la micuta.

In tot acest timp, atat medicul cat si asistentele, au fost ireprosabili. Daca ar fi sa aleg din nou, nu as schimba nimic in ceea ce priveste medicul sau maternitatea. Pentru mine, totul a fost perfect.. daca n-ar fi fost pandemie, ar fi fost mai mult ca perfect.

 

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 12 Decembrie, 2022

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Ciprian Cristescu | Maternitatea Giulesti

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea prin Cezariană.
bebe fetita

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook