Nastere Cezariana Spitalului Judetean Urgenta Sibiu Octombrie 2020 Dr. Ispasoiu Florin

Povestea noastră, a mea și a bebelușului meu este una cu năbădăi 😊 pe data de 8 mai 2020 am fost la ecografie și era totul ok, ba chiar bebele meu Nathanael Gabriel a stat de zici că era la plajă (singura data când a stat relaxat la ecografii 😊).

Sarcina era de 14 săptămâni și 3 zile când am aflat că voi avea băiețel (asta mi-am și dorit și am simțit că va fi băiețel 💙). Pe data de 11 mai 2020 am avut o scurgere maronie cu cheag de sânge și am mers la urgență, unde mi-au spus că am avut amenințare de avort, și sangerarea este mai veche.

Mi-au dat tratament să mențin sarcina. După acest nefericit eveniment, am dus  totusi sarcina până la capăt.Am programat cezariana cu doctorița care mi-a urmărit sarcina într-un final. Deși cam de la început i-am zis de problemele mele de spate și că as dori să nu risc cu naștere naturală, dansa mi-a cerut scrisoare medicală de la neurochirurg, scrisoare pe care am  si prezentat-o la naștere.

In ultimul trimestru de sarcină am plâns la un control, din cauza doctoriței care mi-a urmarit sarcina 😔 pentru ca dansa  nu lucrează și la stat,  asa ca  a vorbit cu domnul Dr. Ispasoiu Florin,  să mă asiste dumnealui la naștere.

A fost cel mai bun lucru care se putea întâmpla. Un doctor de nota 1000,de o omenie și profesionalism rar întâlnit, un doctor căruia îi place munca lui cu adevărat și nu o face doar pentru bani. Ajunsă în ziua de 25 octombrie 2020 am mers la spital pentru internare, pentru că trebuiau să îmi facă testul covid si analize preparatorii pentru nașterea prin cezariană. Am stat toată ziua să aștept rezultatul testului 😔 a fost foarte greu să stau cu masca, pentru că nu mai aveam aer. A ajuns rezultatul testului târziu, aproape de oră 24:00 si a fost negativ. Eram programata pentru cezariană pe 26 octombrie 2020.

A doua zi așteptam împreună cu colega mea de salon să ne cheme jos la sala de operație, când a venit doctorul meu și mi-a spus că pot mânca și bea (îmi spusese că nu mai am voie de cu o seară înainte), pentru că au decis să prioritizeze nașterile gravidelor pozitive de covid (din cauza că venise o gravida pozitiva care era deja în travaliu). Deci a amânat cezariana pentru data de 27 octombrie 2020  si atunci  a venit pe lume minunea mea, pentru că aveau nevoie de locuri libere la ATI, salonul unde am stat prima zi internata.

Pe data de 27 am așteptat și am fost ultima din salonul meu, mai erau 3 colege care asteptau sa nasca.
In sala de operație am cerut anestezistei dacă îmi poate da o mască de oxigen, din cauză că nu puteam respira când stăteam pe spate, plus că am transpirat rece din cap până în picioare când mi-a făcut rafi anestezia, deși eram liniștită, așa a reacționat corpul meu.

Am avut parte de cea mai super echipă la naștere, începând cu Dr. ispasoiu, până la anestezist și restul 😊, mi-a dat mască de oxigen și mi-au spus că mi-o lasă și în salon. La naștere bebe nu a vrut să iasă, îi plăcea acolo sa stea, plus că a avut circulară. Într-un final l-au scos, după ce m-au apăsat pe burtă cu brațele încercând să îl împingă pe bebe.

Ajunsa la ATI am avut parte în timpul zilei de niște asistente super ,deși nu am dat niciun ban la nimeni.
Pe seară din păcate s-a schimbat tura și a fost o asistenta foarte rea 😔 fără empatie față de noi noile mamici, la un moment dat mi-a luat chiar si  masca de oxigen și a închis oxigenul („tu nu ai nevoie de oxigen” mi-a zis)

De nervi și supărare am început să plâng, din cauză că nu aveam aer când stăteam pe spate. Cu greu am reușit să dorm pe partea stângă.
A doua zi după naștere am fost transferată la neonatologie unde am avut parte de  tot de oameni minunați.

Am avut mari probleme cu alăptatul și a fost greu prima noapte, bebele mi-a făcut și răni la sâni.După ce nu am dormit și eram ca un zombie 🧟‍♂️, l-am sunat dimineața devreme pe soț să îi spun să îmi cumpere și să îmi aducă mameloane de silicon. Nu mai puteam de frustrare că nu îl pot alăpta pe bebe și eram și epuizată. A adus mameloanele, dar și cu acestea a fost greu in alaptare.

Pe 30 octombrie ne-au lăsat acasă 😊Vreau să spun că ii mulțumesc  lui Dumnezeu pentru minunea mea Nathanael Gabriel 💙 și îi mulțumesc că m-a asistat pe tot parcursul nașterii și mi-a dăruit oameni minunați care m-au ajutat să aduc pe lume cea mai mare minune, darul meu de la Dumnezeu 💙👼 voi fi mereu recunoscătoare tuturor 😊

Emanuela & bebe Nathanael Gabriel

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Duminică 7 Noiembrie, 2021

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Florin Ispasoiu | Sibiu | Spitalul Clinic de Urgenta Sibiu

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea prin Cezariană.

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook