Nastere naturala la Spitalul Judetean din Sibiu

Nu ma gandeam ca o sa postez vreodata povestea nasterii mele, insa am fost prea placut impresionata de personalul medical de la Sibiu in ciuda povestilor inspaimantatoare pe care le tot citeam despre alte nasteri in spitalele din Romania si nu am putut lasa in anonimat. Gandul ca ziua cea mare se apropie ma speria fiind prima nastere.

Mi s-au rupt membranele la ora 2 in dimineata de Craciun 2020. Mare sperietura, ma aflam deja in momentul in care stiam sigur ca fetita mea va veni curand si nu mai pot da inapoi. Am plecat la Spitalul Judetean din Sibiu, in jurul orei 3 aveam deja internarea facuta si aflasem ca am dilatare 2.

Am avut parte de o moasa extraordinara (nu ii stiu nici acum numele ). Ma tinea la curent cu tot ce se intampla, imi spunea ce urmeaza sa faca, cat sunt dilatata, a stat tot timpul langa mine. In jurul orei 4 contractiile au inceput sa devina mai dese si mai dureroase, intre timp a fost chemata si doamna Doctor de garda cu o rezidenta.

Imi pare foarte rau ca nu stiu numele niciunui cadru medical de acolo (eram pe alta lume in momentele acelea). La ora 7 a venit pe lume fetita mea, fericirea din acele clipe nu poate fi exprimata in cuvinte. De vineri la ora 8 pana Duminica la externare fetita a stat cu mine in salon, cu exceptia scurtelor vizite pe care le-a avut cu neonatologul. Conditiile din spital au fost peste asteptari, eram vizitate la fiecare 3 ore pentru a fi hraniti cei mici cu formula (la mine nu a fost cazul), curatenie in fiecare dimineata iar masa era servita la aceleasi ore. Nu am nimic de reprosat. Totul de nota 10.

(Irina, Sibiu)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 3 Februarie, 2021

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Sibiu | Spitalul Clinic de Urgenta Sibiu

Articole Similare

Nastere naturala la Spitalul Judetean din Sibiu

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook