Nastere naturala la Maternitatea de Stat din Sibiu cu doamna doctor Ispasoiu si domnul doctor Badescu

Incep prin a va spune ca sper din tot sufletul ca experienta mea sa ajute multe viitoare mamici si sa le dea curaj indiferent de situatia in care se afla.

Am ramas insarcinata in data de 16 Februarie si am nascut in 27 Octombrie. Pe toata perioada sarcinii am fost monitorizata de medicul meu care isi desfasoara activitatea in Spitalul Militar din Sibiu, el neputand participa la o nastere in spitalul de stat, am decis ca este nevoie si de un medic din interior, pentru linistea mea nu pentru altceva.

Am ajuns la maternitate seara pe la 11 in data de 26 Octombrie, nu am stat nici 1 minut la usa, am fost primita imediat de catre asistente apoi de catre medicul de garda. Dupa consultul domnisoarei doctor rezident Laura Sandru, aceasta mi-a comunicat ca sunt dilatata 8 cm si ca trebuie sa merg sus in sala de nasteri.

Am ajuns in sala de nasteri unde am gasit o curatenie si o amabilitate din partea cadrelor medicale ce nu va pot exprima prin cuvinte. Si sa nu mai lungesc vorba, au inceput durerile. De la 11:30 seara pana la ora 2 dimineata m-am plimbat si am impins ca sa mi se rupa apa, apoi vazand moasa doamna Mioara ca nu reusesc, mi-a rupt-o dansa si au inceput durerile.

Stateam cand in picioare, cand pe pat, cand pe scaun. Am fost dusa pe capra, am fost pusa pe pat si ajutata de moasa si de medicul de garda in tot acest timp. Vreo 2 ore am fost asistata de moasa, infirmiera si doctorul de garda, pana au decis ca trebuie sa vina si ceilalti medici.

A venit doamna doctor Ispasoiu si apoi a venit doctor Badescu care a hotarat ca trebuie sa nasc cu forcepsul. La 05:20 am nascut o fetita de 3590 grame cu forcepsul, am fost foarte ingrijita si inteleasa de toata lumea. Pe langa amabilitate si dedicarea pe care mi-au aratat-o cadrele medicale de la sala de nasteri, la fel de politicosi, dedicati, amabili si saritori au fost asistentele de la Neonatologie si Ginecologie de la etajul al treilea din Maternitatea de Stat din Sibiu.

Sa nu uit sa va spun- conditiile de cazare sunt mult peste asteptarile fiecaruia- 2 paturi in salon, baie si bebele e cu mama tot timpul.

Nu a fost o experienta usoara dar imi doresc sa fie impartasita cu alte mamici pentru a le da curaj sa nasca natural. Multumesc!

(Mihaela Suciu, Sibiu)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 5 Aprilie, 2017

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Dr. Corina Ispasoiu | Dr. Laura Sandru | Dr. Tudor Badescu | Moasa Mioara | Sibiu | Spitalul Clinic de Urgenta Sibiu

Articole Similare

Nastere naturala la Spitalul Coltea din Bucuresti, cu doamna asistenta Dana

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook