Nastere Cezariana Wellborn Iulie 2023 Dr. Deliana Predoi

Buna, mamici! Vreau sa va povestesc experienta mea pozitiva la Wellborn.

Am avut sarcina urmarita si am nascut cu doctor Dr. Deliana Predoi, un medic absolut minunat, dar toti medicii din reteaua Wellborn care m-au consultat atat pe perioada sarcinii (am avut sarcina urmarita la Baneasa), preoperator cat si postoperator la maternitatea din Militari au fost foarte bine pregatiti, empatici, mi-au acordat toata atentia si mi-au explicat fiecare procedura.

Despre conditiile din maternitate, da, sunt excelente, dar cred ca nu numai la saloane frumoase si blocuri operatorii noi ne uitam cand alegem maternitatea, ci intreaga experienta este de tip „boutique”, adica ai toata intimitatea si atentia acordata tie si lui bebe. Saloanele sunt de 1 sau 2 paturi, eu am ales salonul single, in care a avut si sotul o canapea unde sa poata ramane cu mine. M-am putut odihni si nu m-am simtit ca intr-un spital.

Asistentele sunt toate bine pregatite si amabile, am avut telefon de pe care sa le apelez si veneau ori de cate ori era nevoie, prompt.

Despre bagaj – aproape zero bagaj, am avut doar hainele cu care am venit pe drum si hainutele pentru bebe pentru ziua externarii. Ah, si incarcatorul telefonului si cateva chestii de igiena personala la care tineam musai. In rest, am primit cam tot ce imi era necesar din maternitate, mi-au adus inclusiv pompa electrica pentru sani atunci cand a fost nevoie.

Un alt plus a fost mancarea foaaarte buna, eu nu am fost niciodata in spital, insa ma asteptam la ideea de „mancare de spital”, care a fost departe.

Jos palaria pentru tot personalul, inclusiv doctorii si asistentele de la neonatologie, care m-au indrumat in ingrijirea lui bebe (am avut baita demonstrativa) si la alaptarea lui.

Mi-as dori sa afle mai multe mamici despre treaba buna de la Wellborn. Mai ales ca raportul calitate-pret este excelent.

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 15 Ianuarie, 2024

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Deliana Predoi | Wellborn Militari

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea prin Cezariană.

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook