Nastere Cezariana Wellborn Militari Septembrie 2023 Dr. Burlacu Alin-Cristian

Buna tuturor!

O să vă povestesc experiența mea de nastere, menționez faptul că am avut sarcina monitorizată la Wellborn Militari și tot aici am și născut prin cezariană.
Domnul Dr. Burlacu Alin Cristian a avut grijă de noi încă din prima clipă, chiar și după ce am născut. Este un om minunat căruia ii mulțumesc pentru tot, un medic empatic, dedicat și un profesionist desăvârșit.

Pe parcursul sarcinii am interacționat si cu doamna Dr. Irina Matei, atunci cand mi-a fost pus un pesar, și cu doamna Dr. Octavia Velicu, minunate de altfel si dânsele❤️.
Pot spune ca toți cei pe care i-am întâlnit in cadrul clinicii si maternității au fost profi..,nu am efectiv nimic, nimic de reproșat si le multumesc tuturor pentru tot. A fost cea mai buna alegere sa nasc aici, și aș alege din nou tot Wellborn oricand.

Experiența nașterii a fost una ușoară. Mi s-a explicat fiecare pas…..plus că aici consultul preanestezic chiar se face, și ți se răspunde la orice nelămurire ai avea cu privire la ce va urma. Nota 10 si pentru domnii doctori anestezisti și de la neonatologie✨. Deși a fost prima sarcină, datorită lor am plecat pe drumul acesta foarte informată. Soțul a fost implicat încă de la început cu ajutorul doamnelor asistente de la neonatologie, astfel încât, atunci când am ajuns acasă știam amandoi ce avem de făcut. După naștere, ne-au sprijinit cu tot ce era legat de bebe doamna Dr. Aida Catană și doamna Dr. Mirela Radu.

Legat de prețuri nu trebuie să mai zic că le au pe cele mai bune din piață, fără costuri ascunse. Pentru consultații și analize se poate merge cu bilet de trimitere. Am efectuat morfologia 1 și 2 cu bilet de trimitere. Eu am achizitionat pachetul de nastere la costul de 1200€, însă periodic au diferite oferte. Spre exemplu, același pachet era disponibil cu 800€ pe perioada târgului, asa ca va recomand sa va decideti mai din timp. Am optat pentru rezerva dubla si am stat cu încă o mămică, lucru care personal mi-a prins foarte bine. Condițiile de spitalizare sunt foarte bune….clinica dispune de aparatura modernă și ți se oferă tot ceea ce ai nevoie. Efectiv am avut după mine doar încărcătorul pentru telefon😀

Am scris aceste rânduri deoarece cred ca acesta maternitate nu este atât de vizibila si cunoscuta pe cât merită, si  fiecare mamica ar trebui sa aiba parte de o experienta de nastere minunata.
Mulțumesc Wellborn!🤗

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Vineri 26 Ianuarie, 2024

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Aida Catana | Dr. Alin Cristian Burlacu | Dr. Irina Matei | Dr. Mirela Radu | Dr. Octavia Velicu | Wellborn Militari

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea prin Cezariană.
bebe

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook