Nastere Cezariana Wellborn Militari Septembrie 2023 Dr. Deliana Predoi

Avem 4.5 luni de dragoste pura si veselie. Cel mai frumos sentiment pe cate l-am experimentat vreodata. Inca, uneori ma uit la el si nu-mi vine sa cred ca e al meu. E perfect: sanatos, vesel, bun, frumos. Da, stiu, fiecare mama isi lauda puiul dar e atat de dulce. Mi-a luat multa vreme sa ma adun si sa scriu cateva randuri dar iata-ma….

Dupa 2 sarcini pierdute, Adi a venit cand nici nu mai speram si mare parte din ceea ce traiesc astazi datorez echipei Wellborn care m-a monitorizat si incurajat la fiecare pas. Doamna Dr. Bolintineanu m-a preluat din ziua a 5a de la momentul testului, m-a ajutat sa trec peste temerea de a pierde iar sarcina, mi-a trasat un plan de analize si medicamentatie clar si mi-a explicat pas cu pas ce urmeaza, fapt care mi-a sporit increderea.

Apoi dintr-a 3-a luna de sarcina am trecut in grija doamnei Dr. Predoi care nu numai ca a fost doctorul priceput care a abordat fiecare problema cu mine de indata ce a survenit ci si omul care m-a sfatuit si mi-a inlaturat temerile pe cat posibil. Sarcina a fost ultra monitorizata si la 40 de saptamani fara 3 zile a aparut Adi. Desi am nascut prin cezariana, dorinta mea a fost ca el sa stea la „dospit” cat are nevoie si, ca atare, am monitorizat sarcina pana a coborat foarte mult si el era pregatit. Cadoul meu cel mai frumos a fost un bebelin de 3.94 kg perfect sanatos si voios.

Nasterea a fost usoara cum nici nu mi-am inchipuit. Tati a fost acolo, la capul meu, m-a tinut de vorba. Eu imi imaginam ca va dura in jur de jumatate de ora dar in timp ce vorbeam intre noi s-a auzit un glascior de copil. Ne-am uitat unul la altul iar Rob a intrebat daca e al nostru si am izbucnit amandoi in lacrimi cand am vazut o claie de par roscatel. In 5 minute am si nascut. Recuperarea a fost intr-adevar mai anevoioasa dar asta a tinut de corpul meu si la 39 de ani e ceva mai greu. Dar pot spune ca in 2 saptamani ma miscam ok, am avut insa un puternic fond alergic pe care nasterea l-a declansat din pacate si ceva probleme hormonale. Toate astea trec insa, copilul e sanatos tun si imi umple inima zilnic din momentul in care deschidem ochii dimineata. Nu credeam ca poti iubi pe cineva atat de puternic. Daca ne-ar mai binecuvanta Dumnezeu cu un copil, as naste iarasi la Wellborn fara sa ma gandesc de 2 ori.

Cele 3 zile petrecute in clinica dupa nastere au fost exact ceea ce am avut nevoie. Am fost monitorizati non stop si eu si el, tati a fost cu noi salon mereu. Am invatat amandoi de la doamnele asistente, consiliere in alaptare si medici neonatologi cum se procedeaza cu un bebe mic.
Multumesc din tot sufletul echipei Wellborn!

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 12 Februarie, 2024

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Alina Bolintineanu | Dr. Deliana Predoi | Wellborn Militari

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea prin Cezariană.
Vintage babyboy stuff

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook