Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Bacau cu domnul doctor Dinu

Am nascut la Maternitatea Bacau in februarie 2013, intr-o zi rece, cetoasa dar absolut superba din punct de vedere sentimental. Am nascut prin cezarina pentru ca baietelul meu a avut 4500 gr si cordonul ombilicat infasurat in jurul gatului.

Conditiile de spitalizare au fost foarte bune din punctul meu de vedere, salonul era foarte curat, tot etajul era proaspat renovat si poate de aceea era totul foarte curat. In salon am fost 5 femei dintre care 2 nascusera normal si 3 prin cezariana.

Am avut baie in salon, asistentele au fost de treaba. Totul a fost planificat asa ca nu am trecut deloc prin travaliu, mi s-a facut anestezie generala asa ca nu am simtit nimic, am nascut la 39 saptamani.

Oricum ar fi fost as fi ales operatia de cezariana pentru ca gradul meu de rezistanta la durere este foarte mic. Am tot respectul pentru curajul mamicilor care aleg sa nasca natural dar eu nu m-am simtit in stare si nici nu cred ca as putea vreodata.

Totul a decurs normal, am stat la reanimare (cum este si normal) o zi, am avut dureri suportabile in primele 2 zile de la operatie, dar mi s-au facut calmante si am trecut cu bine peste cele 5 zile petrecute in spital.

Nu au fost complicatii deloc, medicul m-a vizitat in fiecare zi, lucru care nu s-a intamplat la nicio alta colega din salon care avea alt doctor. In cele 5 zile de spitalizare 2 colege de salon nu au fost vizitate decat o singura data de doctor.

Nu regret nimic din alegerile pe care le-am facut si daca as ramane din nou insarcinata l-as alege fara ezitare tot pe Dl Dr Dinu chiar daca este un doctor care nu vorbeste foarte mult; din punctul meu de vedere practica este mai importanta decat teoria.

(Simona, Bacau)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 19 Martie, 2014

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bacau | Dr. Dinu Silviu | Spitalul Judetean Bacau

Articole Similare

Nastere naturala la Spitalul din Targu-Mures

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook