Nastere prin cezariana la Spitalul Filantropia cu Dr. Anghelache Maria

Ma numesc Bostoaca Beatrice, am 22 de ani si sunt din Bucuresti.

10 septembrie 2020, a fost cea mai speciala zi din vietile noastre. A fost ziua in care am aflat ca vom fii parinti. Atat eu cat si sotul meu ne doream din tot sufletul sa fim „mami” si „tati”.

Am avut o sarcina frumoasa, cu greturi doar in primele saptamani, apoi m-am bucurat de fiecare miscare a bebelusului nostru.

Sarcina mea a fost monitorizata de catre dna. Dr. Anghelache Maria de la Spitalul Filantropia, Bucuresti. Un medic cum rar poti intalni. Devotata si implicata emotional. Imediat dupa ce am cunoscut-o intre mine, ea si bebelusa s-a creeat o frumoasa legatura mai mult decat medic-pacient. A fost prezenta in sarcina mea cu sfaturi si indrumari si incurajari. La fiecare ecografie pe care o faceam, se bucura alaturi de mine pentru minunea care urma sa o aducem pe lume. Spun „aducem” pentru ca imi place sa o numesc: „dna. doctor aducatoare de bebelusi”. Pe grupurile de mamici si bebelusi, am recomandat-o ori de cate ori am avut ocazia. Este atat de devotata si parca la fiecare bebelusi adus pe lume, traieste emotia alaturi de mamici!

In data de 15 mai 2021, m-am internat pentru ca venise ZIUA CEA MARE! Eram emotionata atat eu cat si dna. doctor care ma incuraja. La ora 20:00, am intrat in travaliu, a fost greu. Nu vreau sa sperii vreo viitoare mamica, insa a fost greu. Travaliul meu a tinut pana la ora 07:00 dimineata, timp in care mi s-au facut 3 anestezii epidurale, la cererea mea. In tot acest timp dna. doctor ma tinea de mana si era langa mine, la fel si moasa si asistenta, carora le multumesc! La ora 07:00, bebelusul meu nu mai voia sa vina pe lume si sa iasa din „cuibusorul” ei cald, asa ca mi s-a facut operatie de cezariana. Operatie care a durat 10-15 minute si nu am simtit absolut nimic, dupa ce nascusem, ma simteam atat de linistita si usurata si o auzeam pe dna. doctor care a spus: „Felicitari Beatrice, esti mamica si ai o fetita tare frumusica.” Inima mea bubuia de fericire. Am adus pe lume un miracol, o fetita sanatoasa pe nume Eveline-Alexandra.

Multumesc Spitalului Filantropia pentru conditiile perfecte oferite, pentru curatenia si implicarea intregului personal medical si nu in ultimul rand, dnei. doctor Anghelache Maria, cu care pastrez legatura si in ziua de astazi si o vede in poze pe cea mica si se bucura tare mult de fiecare data!

Imbratisari si curaj viitoarelor mamici, sarcina usoara si crestere frumoasa!

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Marți 20 Iulie, 2021

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Maria Anghelache | Spitalul Filantropia Bucuresti

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook