Nastere prin cezariana Maternitatea Ploiești Octombrie 2020, mamica cu diagnostic COVID Pozitiv, Dr. Karaouni Ali Ahmad

In cazul meu, bucuria și emoția momentului au fost umbrite de faptul că am fost diagnosticata pozitiv Covid cu o zi înainte de a naște la un spital privat din Ploiești.Știam că asta înseamnă că nu îmi dau copilul după naștere.Am plâns mult,dar îmi era teamă sa nu afecteze bebelușul,să nu se declanșeze travaliul,așa că am respirat adânc și am sunat la toate maternitățile de stat din împrejurimile orașului……

Insa protocolul era același:copilul este despărțit de mamă după naștere timp de 14 zile de la efectuarea testului. Si iată că la doua zile de la aflarea veștii, am născut la maternitatea Ploiești, cu Dr. KARAOUNI ALI AHMAD, un medic despre care nu auzisem și nu știam nimic,un băiețel perfect.

Personalul a fost amabil,domnul doctor destul de rece și distant, dar a răspuns tuturor întrebărilor mele. Pentru că eram diagnosticata Covid, am stat singura in salon, nu aveam voie sa ies, asistentele intrau doar pentru administrarea tratamentului.

Bebelușul nu aveam voie să îl văd, sub nicio formă, nici măcar printr-un perete despărțitor, nici măcar echipată cu combinezon. Nu s-a găsit nicio soluție să îl văd…..mă rugam de asistentele care se ocupau de mine, să meargă și să imi facă poza cu bebelușul.Ca să aflu ceva despre el, daca mănâncă, dacă doarme, trebuia să sun in centrala maternității și ceream la nou născuți.

A fost crunt,dureros…. nu am avut parte de consiliere psihologica, nici măcar de înțelegere din partea medicilor. Nu mai vorbesc de îndrumare in vederea alăptării. Eram singura de la acel moment cu Covid și îmi cereau tot mie sa le înțeleg că nu au timp, că sunt copii mulți, personal puțin etc.

Dupa 4 nopți cât am stat internată,am plecat acasă…..fara bebe. Eram incompletă….. și totuși, lui Dumnezeu i s-a făcut milă de mine și in a șasea zi de viață am reușit să îmi iau bebelușul acasă pentru că s-a schimbat protocolul de naștere în cazul gravidelor cu  Covid , asimptomatice, cum a fost și cazul meu.

Acum,când scriu aceste rânduri,îmi alăptez bebelușul,așa cum fac din prima zi in care l-am strâns în brațe!!

P.S. Doamna  doctor care mi-a monitorizat sarcina și cu care trebuia să nasc la Lotus, nu mi-a dat nici măcar un telefon să vadă ce am făcut, cum sunt eu, cum e bebe……si este un medic renumit in Ploiești, dar doar atât,se pare. Si era a doua sarcina cu ea….

Elena

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 18 August, 2021

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Ali Ahmad Karaouni | Maternitatea Ploiesti | Ploiesti

Articole Similare

Nastere prin cezariana Maternitatea Ploiești Octombrie 2020, mamica cu diagnostic COVID Pozitiv, Dr. Karaouni Ali Ahmad

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook