Nastere prin operatie de cezariana la Maternitatea din Ploiesti

Off! Nu stiu cum sa incep, am nascut la Maternitatea din Ploiesti, în septembrie 2017, unde am fost la un pas sa imi pierd viata si eu si copilul. Am urmat 7 luni la o doctorita, care in momentul in care m-am internat, mi-a spus ca nici nu ma cunoaste, cu toate ca aveam dosarul cu toate analizele si eco pe numele ei…

In ultima saptamana de sarcina am stat internata cu dureri mari. Venea cate o asistenta si intreba ,,De unde sti tu ca nasti?”. Am gasit o alta doctora care imi urmarea sarcina si surpriza! Eu muream de dureri si ea imi tot amana cezariana pe nu stiu ce motive.

Am intervenit cu cineva si pana la urma m-a bagat in seama, m-a consultat si mi-a facut eco, unde a zis ca bebe se grabeste sa vina. Am asteptat 3 ore la terapie, sa fiu bagata in operatie, in acel interval de timp am avut o durere imensa de spate si burta.

In sfarsit ajung in operatie, unde aud „Aoleu, aveti grija, taiati mai mult si hai mai repede”. A scos copilul dar… ce sa vezi, copilul nimic, ele fugeau pe acolo si nu stiam ce se intampla, pe langa astea, cel care mi-a facut anestezia era practicant, un mos imens care m-a intepat de 3 ori in coloana de am zis ca mor, 9 ore nu am miscat un deget.

M-au dus la terapie si eu nu stiam nimic de copilul meu, doctora mi-a zis sa stau linistita ca acum totul este bine, baiatul meu in timpul cand am stat eu in terapie, inainte sa intru in operatie, s-a rasucit, a ramas blocat pe transversal si ele cand l-au scot l-au tras de picioare si a inghitit lichid, a fost resuscitat si tinut la incubator la oxigen.

Acum, multumim Domnului, ca am scapat si eu si el si suntem bine.

(Mariana, Ploiesti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Joi 10 Decembrie, 2020

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Maternitatea Ploiesti | Ploiesti

Articole Similare

Nastere naturala la Spitalul Odobescu Timisoara, cu doamna doctor Madalina Rada

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook