Nastere Cezariana Medicover Bucuresti Ianuarie 2024 Dr. Maria De Rubeis

Cu ajutorul doamnei Dr. Maria De Rubeis, alaturi de intreaga echipa de profesionisti din Medicover am nascut-o pe fetita noastra minunata, primul nostru copil.
Am ajuns la spitalul Medicover,  la ora 4 a.m., cu membranele rupte, in ideea de a incerca sa nasc natural, desi varsta nu era tocmai in favoarea mea. Din pacate, nu s-a putut, intrucat corpul meu nu a raspuns la stimuli si colul nu s-a dilatat suficient. Dupa 24 de ore de travaliu, cu toate eforturile si rabdarea doamnei doctor si a intregii echipe, am fost nevoiti sa recurgem la cezariana.

Tin sa ii multumesc pe aceasta cale doamnei doctor, o minune de om, care m-a ghidat si sprijinit de la inceputul sarcinii, si in timpul travaliului mi-a fost alaturi ca o mama, iar dupa mi-a oferit tot sprijinul pentru a avea  o recuperare optima. Sarcina a decurs fara cusur, la fel ca si operatia (care deja abia se vede…doamna doctor a facut opera de arta), cat si recuperarea. Am fost in picioare si apta sa ma ocup de bebelusa  inca din a 2-a zi, iar acum, la o luna de la nastere sunt ca inainte de sarcina din toate punctele de vedere, doar cu o comoara de omulet alaturi.

Ii sunt profund recunoscatoare doamnei doctor, a fost o intamplare sa nasc cu dansa, nu mi-a fost recomandata, s-a intamplat sa raman insarcinata in timpul unor controale la dansa si intuitia mi-a transmis sa continui cu ea. Toata monitorizarea apoi s-a desfasurat ca la carte, a fost disponibila mereu, am primit raspunsuri la toate intrebarile, care n-au fost putine, avand in vedere ca eram la prima sarcina. Acum, la finalul acestei experiente pot sa declar ca nu as fi putut face o alegere mai buna! Sunt convinsa ca mare parte din acest rezultat minunat, miracolul care a aparut in viata noastra, i se datoreaza🙏🏼!

 

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Vineri 16 Februarie, 2024

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Maria de Rubeis | Medicover Bucuresti

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea prin Cezariană.
bebelusa draguta

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook